رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اجرایی شدن طرح امضای الکترونیک تا ۵۰ درصد از کارهای کاغذی میکاهد و در تلاش هستیم که این طرح تا قبل از پایان مجلس یازدهم اجرایی و عملیاتی شود.
به گزارش وب دا، دکتر حسینعلی شهریاری در جریان بازدید از بیمارستان ولایت مشهد، اظهار کرد: یکی از دغدغههای جدی مجلس یازدهم، پرونده، نسخه و امضای الکترونیک بوده و در مجلس تصویب و توسط دولت در حال اجراست.
وی ضمن اشاره به دستاوردهای طرحهای الکترونیک در حوزه سلامت، تصریح کرد: اجرایی شدن طرح امضای الکترونیک تا ۵۰ درصد از کارهای کاغذی میکاهد و این برنامه صرفاً برای بیمارستانها نیست و شامل مطبها، کلینیکها، درمانگاهها و دیگر مراکز فعال درمانی میشود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تعداد ۱۵۰ هزار پزشک عمومی، متخصص، دندانپزشک و داروساز در کشور فعال هستند و اجرای این مصوبه کمک بزرگی در مسیر پیشرفتهای حوزه سلامت خواهد داشت.
دکتر شهریاری افزود: کمیته ویژه پرونده الکترونیک در کمیسیون بهداشت و درمان تشکیل شده و جلسات مستمر آن بهصورت هفتگی برگزار میشود و در تلاش هستیم که طرح امضای الکترونیک تا قبل از پایان مجلس یازدهم اجرایی و عملیاتی شود.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله موفقترین مجموعههای کشور در بحث هوشمندسازی خدمات درمانی است، گفت: همچنین باید بگوییم که بیمارستان ولایت مشهد الگویی بسیارخوب برای تمامی نقاط کشور جهت توسعه خدمات هوشمند بیمارستانی در شهرهای مختلف ایران بوده و از تمامی شهرستانها بهویژه کلانشهرها خواستهایم که از این ظرفیت ناب در جهت اجرایی شدن خدمات هوشمند بیمارستانی در شهرهای خودشان استفاده کنند.
بیش از ۹۰ درصد خدمات بیمارستان ولایت مشهد بهصورت الکترونیکی ارائه میشود
در جریان این بازدید دکتر محمدمهدی کامیار، رئیس بیمارستان ولایت، گفت: عمده فعالیتهای بیمارستان ولایت بهصورت الکترونیکی بوده و عمده ارتباطات این مرکز با بیمهها، پزشکی قانونی، ریاست و معاونان دانشگاه و بیمارستانها، حوزه خدمات آزمایشگاهی و تصویربرداری و غیره بهصورت الکترونیک شده است و در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد خدمات این بیمارستان بهصورت الکترونیکی ارائه میشود.
وی افزود: اقدامات مرتبط با پرونده الکترونیک سلامت در بیمارستان ولایت از طریق سامانه سپید انجام میشود و در این حوزه از یک سیستم his بهروز و مجهز برخوردار هستیم.
رئیس بیمارستان ولایت با اشاره به اینکه چالش فعلی تاخیر در اجرایی شدن امضای الکترونیک و حذف موارد کاغذی بوده، موضوعی که در صحن مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و جهت اجرای هرچه بهتر آن توسط دولت نیازمند حمایت اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی است، بیان کرد: با الکترونیکی شدن امضاها بیش از نیمی از حجم پروندههای کاغذی حذف میشود و یک پرونده ۵۰ برگی به ۲۵ برگ و حتی کمتر کاهش مییابد.