در جریان این رویداد بینالمللی نمایشگاه سلامت و تغذیه سالم در حاشیه دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی با بیش از ۳۰ غرفه برپا شده است.
معاون اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی در گفتگو با وب دا اظهارکرد: آشنایی مهمانان داخلی و خارجی با بخشي از توانمندیهای شرکت های دانش بنیان و تغذیه ای هدف برگزاری نمایشگاه تغذیه محور است.
دکتر حمیدرضا رحیمی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه از ابعاد مختلف به تغذیه توجه شده است خاطر نشان کرد: معرفی محصولات تغذیه سالم و شرکت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در این عرصه فعالیت می کنند بخشي از نمایشگاه تغذیه محور است.
وی تصریح کرد: معرفی دستگاه های رفع چاقي موضعی لیپوساکشن لیپوماتیک رفع سلولیت و طبخ استاندارد غذا از دیگر بخش های این کنگره است.
دکتر رحیمی اظهار کرد: آشنایی با انجمن حمایت از بیماران بورگر و خدماتی که به این بیماران ارائه می شود نیز یکی دیگر از قسمت های این نمایشگاه است.
محصولات ارائه شده در این نمایشگاه شامل مکملهای گیاهی لاغری و چربیسوز، پروتئینهای گیاهی مناسب در تغذیه کودک تا سالمند، مواد افزودنی موثر در سلامت از طریق کشت سلول، دستگاه لاغری و لکینو، آزمایشهای پاتوبیولوژی و ژنتیک، دستگاه بادی آنالایزر، دستگاه مجهز به تکنولوژی عضله و کاهش سایز، دستگاه انجام اقدامات غیرتهاجمی در تناسب وزن، دستگاههای کوتیشن آر اف، شاک ویو، کلینلنف و اکتیوکس با کاربرد لاغری و تناسب اندام، قلم لیراگلوتاید با کاربرد لاغری و کاهش سرعت تخلیه معده و بالانگهداشتن سطح انسولین بدن، دستگاهغذاساز بخارپز، ترکیبی و گریل، اسنک سویق سالم و فراسودمند، عسلهای درمانگر و عصاره گیاهی ریشه زرشک با درمان سندروم متابولیک و کاهش قند خون و چربی و وزن اضافه بوده است.
این نمایشگاه در دو تالار شیرین و فرهاد مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار میشود.
دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی با حضور دانشمندان برتر از انجمن های بین المللی UNESCO، IUBMB ، IFCC، مسئولین ارشد سازمان بهداشت جهانی در زمینه تغذیه، سخنرانان خارجی، اساتید، پزشکان، صاحب نظران داخلی و همچنین برندگان جایزه نوبل در حیطه های مختلف علم تغذیه در محورهای تغذیه بالینی، تغذیه ورزشی، تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه جامعه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی با رویکرد مسئله محور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز بین المللی یونسکو علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی و با همکاری باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران طی روزهای 12 الی 14 مهر ماه در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.