معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعاملات میان این دانشگاه و دانشگاههای کشور عراق با هدف توسعه همکاریهای بینالمللی در حوزههای علمی، آموزشی، بهداشتی، دارویی، تحقیقاتی و درمانی گسترش مییابد.
دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: یکی از مهمترین حوزه های بینالملل افزایش سطح تعامل و همکاری با دیگر کشورها بوده و معاونت امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در همین راستا توسعه مراودات و همکاریهای مشترک با دانشگاههای کشورهای همسایه را در دستور کار خود قرار دادهایم.
وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در ماههای اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته توسعه همکاریهای بینالمللی با دانشگاههای عراق به عنوان یکی از کشورهای دوست و همسایه مسلمان بوده و در آخرین برنامه اجرا شده هم حضور دانشگاههای عراق را در مشهد و در برنامههای هفته مشترک علم داشتیم، برنامهای که توسط معاونت بینالملل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و یک روز از این برنامهها به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافت.
معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: با توجه به اینکه برخی از مهمانان عراقی حاضر در برنامههای رویداد همایش علم ایران و عراق گرایشهای رشته پزشکی را داشتند از این فرصت در جهت افزایش سطح تعاملات فی ما بین استفاده کردیم و در بازدیدهایی که رؤسای دانشگاههای عراق از بیمارستانهای امام رضا(ع)، اکبر، ولایت و خاتمالانبیاء(ص) و همچنین از دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پرستاری داشتند بر گسترش سطح همکاریها با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزههای دانشجویی، آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، دارویی، درمانی و گردشگری سلامت تأکید کردند و ما هم از این درخواست استقبال کردیم.
دکتر بدیعی خاطرنشان کرد: ما به طرفهای عراقی اعلام کردیم که تفاهمنامههای منعقد شده باید منجر به عقد یک قرارداد اجرایی بشود و صرفاً به امضای تفاهمنامه ختم نشود و خروجی آن در حوزه اجرایی هم بهخوبی ملموس و مشهود باشد.
وی با اشاره به اینکه در قراردادهای منعقد شده بر مشخص شدن نتایج یک تا 5 ساله تأکید شده تا اینکه خروجی هر سال آن مشخص باشد و در ادامه بتوان برنامهریزی بهتری برای سال بعد از آن داشت، بیان کرد: با این دانشگاهها در رابطه خروجی مؤثر در پایان هر سال صحبت شد تا زمینه تمدید این قراردادهمکاری در پایان دوره 5 ساله هم بهخوبی فراهم باشد.
معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، تعاملات علمی و آموزشی در حوزه پزشکی میان این دانشگاه و دانشگاههای کشور عراق گسترش مییابد، تأکید کرد: معتقدیم که تبادل اطلاعات و دانش با کشورهای همسایه میتواند زمینهساز گسترش همکاریهای بینالمللی در زمینههای علمی، آموزشی، بهداشتی، دارویی، تحقیقاتی و درمانی باشد.