121.jpg - 21.41 kBرییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، به بیش از 1500 بیمار دیابتی خدمات فوریتهای پزشکی ارائه شده است.

دکتر علی یزدانی ، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه بیماری دیابت  و اورژانس های مرتبط با این بیماران یکی از مهمترین موارد فوریتهای پزشکی  محسوب می شود خاطر نشان کرد: تلاش می شود تا با مشاوره مناسب در تماس با اورژانس ١١۵ مشهد و اعزام  آمبولانس برای موارد بیماران بدحال و کاهش هوشیاری ناشی از افت قند خون خدمات مناسبی به این بیماران ارائه شود.

وی تصریح کرد: دیابت یکی از پر عارضه ترین بیماریها به شمار می رود و بسیاری از تماس ها و  ماموریت های اورژانس ١١۵ در ساعات ابتدای صبح به علت عدم کنترل قند خون و اُفت سطح هوشیاری به علت  تزریق انسولین در ساعات پایانی شب است.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عوارض دیابت ممکن است تا سالها بعد از ابتلا ایجاد شود اما همزمانی این بیماری با  بعضی از بیماریها مانند موارد  قلبی -عروقی و تنفسی و فشار خون،  مأموریت ها را پیچیده و سخت می کند .

دکتر یزدانی تأکید کرد: مهمترین موضوع آموزش های ویژه به  بیماران  و بستگان  است تا هم زمان  تزریق انسولین را مدیریت نمایند و در مواجهه با بیمار که دچار کاهش سطح هوشیاری شده است از خوراندن آب قند خودداری کرده زیرا موجب خفگی می شود و پس از  تماس با اورژانس ١١۵ حتما بیمار باید به پهلو چپ قرار داده شود و راه هوایی تا رسیدن اورژانس ١١۵مدیریت شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image