پرستار جانباز بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) گفت: ورود هر پرستاری در حوزه درمان باید همراه با عشق و علاقه باشد تا بتواند در ارائه خدمات درمانی به بیماران بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.
محمدرضا رضاییفرد در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: من در سن 16 سالگی و زمانی که انقلاب نوپایی داشتیم در جبهههای حق علیه باطل به صورت داوطلبانه حضور پیدا کردم و هدف اصلیام برای حضور در جبهه دفاع از مردم و کشور بود.
وی تصریح کرد من در مرحله دوم اعزام به جبهه در سال 1365 در عملیات کربلای 2 در منطقه حاج عمران با اصابت ترکش از ناحیه سر دچار مجروحیت شدم و جانباز 20 درصد هستم.
وی افزود: طی آن سالها بسیاری از همرزمانم شهید شدند و فرماندهان تیپمان هم میتوانم از شهید حاج محمود کاوه نام ببرم، شهید عزیزی که درسهای بسیارخوبی از او آموختم، در همان زمان به ادامه تحصیل و انتخاب رشته پرستاری پرداختم و بعد از پایان تحصیلات دوره فوق لیسانس پرستاری، استخدام بیمارستان امام رضا(ع) جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران شدم.
پرستار بخش سوختگی مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی امام رضا(ع) ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند نباید بیماران به جز درد و رنج ناشی از بیماری دغدغهای دیگری داشته باشند، بیان کرد: پرستاری از آن دست شغلهایی است که با عشق، علم و عمل میتوان در آن به کار خود ادامه داد و ورود هر پرستاری در حوزه درمان باید همراه با عشق و علاقه باشد تا بتواند در ارائه خدمات درمانی به بیماران بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.
رضاییفرد با بیان اینکه پرستاری یک خدمت واقعاً از دل و جان است و کسی که از دل و جان به ارائه خدمات بهتر بپردازد یک پرستار خوب است، خاطرنشان کرد: پرستاری، حرفهای شبانهروزی بوده و تمام ارتباطات بیمار با پرستار است، لذا با توجه به اینکه حضرت زینب کبری(س) در زندگی همه ما بهویژه پرستاران اُسوه صبر و استقامت در مصیبتها و مشکلات بودند ما پرستاران هم باید در مواجهه با بیماران و همراهیانشان و نیز در طول دوره درمان آنها با صبوری، متانت، تحمل و حُسن خُلق بالا برخورد نماییم.
وی در رابطه با حضور خود در جبهه مبارزه با ویروس منحوس کرونا، بیان کرد: ایام بحران کرونا دوران بسیار سختی بود و در آن زمان من سرپرستار بخش گوش، حلق و بینی بودم و با ادغام بخشهای درمانی سعی شد که خدمات درمانی بهتری به بیماران انجام شود و در همان ابتدا در بخشهای دیالیز و غدد و روماتولوژی بیمارستان با عشق و صبوری به درمان بیماران کرونایی پرداختم و در ادامه نیز با توجه به نیازی که احساس شد داوطلبانه در بخشهای داخلی، عفونی و آی سی یو کووید حاضر شدم.
پرستار جانباز بیمارستان امام رضا(ع) اضافه کرد: حجم کار زیاد و شیفتهای طولانی واقعاً سخت و طاقتفرسا و نیز وجود مشکلات اقتصادی جزء دغدغههای پرستاران است، اما کسی که این رشته و حرفه را پذیرفته، مسئولیت خطیری در رابطه با حیات وسلامتی یک انسان دارد که باید آن را به نحو احسن انجام دهد.
رضاییفرد افزود: بهتر است که یک پرستار علاوه بر آموزشهای نظری و ضمن خدمت، از تجربه و مهارت کافی در حوزه بالین برخوردار باشد، چرا که اصل رشته پرستاری رسیدگی به امورات درمانی بیماران است و خدمات پرستاران باید بهگونهای باشد که با رضایت بالای بیماران و همراهیان آنها همراه باشد.
وی همچنین ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد که به مناسبت روز جانباز وی را مورد لطف و عنایت خود قرار دادند، گفت: برای من بسیار باعث افتخار است که 2 الگوی شاخص دارم، یکی قمر بنی هاشم، حضرت اباالفضل العباس(ع) در جانبازی و دیگری عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری(س) در پرستاری و همواره تلاش کردم تا از شجاعت و صبوری این عزیزان بهخوبی الگوگیری کنم تا بتوانم در برابر سختیها مقاوم باشم و بتوانم بهترین نوع خدمت را در حوزه تخصصیام ارائه دهم.