پرستار نمونه کشوری و سرپرستار ICU جنرال بیمارستان امام رضا(ع) گفت: پرستاران باید همچون حضرت زینب کبری(س) صبور و مقاوم باشند و ما مقاومت پرستاران را در شیفتهای طولانی ایام بحران کرونا بهخوبی دیدیم.
فاطمه حسینی در گفتگو باوب دا، اظهار کرد: من از ۳ دهه قبل در حرفه پرستاری مشغول به کار هستم و بیش از ۲۹ سال است که سابقه فعالیت درمانی در بخشهای داخلی، جراحی و ICU بیمارستان امام رضا(ع) را در کارنامه کاری خود دارم.
وی تصریح کرد: من همواره معتقدم باید با عشق و علاقه وارد رشته پرستاری شد و باید به این رشته علاقه داشته باشید، زیرا اگر عشق و علاقه نباشد نمیتوان آن را ادامه داد و یا نمی توان در این رشته موفق شد.
پرستار نمونه کشوری با بیان اینکه اگر کسی وارد این حرفه میشود باید به این رشته علاقه داشته باشد تا بتواند کارش را بهخوبی انجام دهد، خاطرنشان کرد: دانشجویان پرستاری در دوران دانشجویی متوجه علاقه خود به این رشته میشوند و میتوانند در آن دوران تصمیم بگیرند که آیا میتوانند در این حرفه فعالیت مفید و اثرپذیری لازم را داشته باشند یا نه و اگر نباشد هم خود فرد و هم بیمار اذیت میشوند، به همین جهت است که میگوییم عشق به کار و بیمار باید در یک پرستار باشد و آن فرد باید در دوران دانشجویی ابتدا این عشق و علاقه را در خود ببیند و سپس وارد حرفه پرستاری شود.
حسینی گفت: من به عنوان پرستار نمونه کشوری در سال ۱۴۰۲ انتخاب شدهام و در خصوص ویژگی یک پرستار نمونه باید بگویم که باید رابطه عاطفی بسیارخوبی بین بیمار و پرستار برقرار شود و معتقدم که همین موضوع موجب امیدآفرینی آنها میشود تا هم پرستار در کارش موفق شود و هم اینکه بیمار بهبود یابد.
وی افزود: با توجه به اینکه من سرپرستار هستم، همواره تلاش کردم که ارتباط خوبی با بیمارانم برقرار کنم، من همیشه داخل بخش حضور پیدا میکنم و بر بالین بیماران میروم و اگر بیماران و همراهیان آنها پیشنهاد، شکایت و عدم رسیدگی داشته باشند آن را مطرح میکنند و من هم بهطور کامل به صحبتهای آنها گوش میکنم، چون در این مواقع بیشتر احساس دین میکنم و تلاش میکنم که حتماً در آن موقعیت قرار بگیرم و موقعیت بیمار و همراهیاش را کاملاً درک کنم و به همین جهت تمامی موارد را میشنوم و در جهت رفع مشکل آنها و تأمین خواستهشان با تمام توان تلاش میکنم.
سرپرستار ICU جنرال بیمارستان امام رضا(ع) با اشاره به اینکه من از سال ۱۳۸۷ که سرپرستار شدهام در جهت رفع مشکل بیماران و تأمین نیازها و خواستههای آنان بیشتر از قبل احساس مسئولیت کردهام، بیان کرد: من در زمان بحران کرونا که تمامی بخشها، بخش کووید شده بود و تمامی همکاران در این بخشها حضور داشتند حاضر بودم، بازه زمانی که دوره بسیار سختی بود و تمامی همکاران ما سخت در تلاش بودند و مشکلات زیادی را تحمل کردند تا بتوانند اقدامی مؤثر در درمان بیماران کرونایی داشته باشند.
پرستار نمونه کشوری تصریح کرد: بهترین خوبی دوران کرونا این بود که مردم سختیهای همکاران کادر پرستاری ما را دیدند و اینکه پرستاران با تمام وجود در جهت نجات حال بیماران کرونایی تلاش میکنند و متأسفانه داشتیم مواردی از همکاران خودمان را در بخشهای کرونا که اعضای خانواده خود را از دست دادند.
حسینی افزود: به عنوان یک پرستار همواره معتقدم که پرستاری عشق و صبر بسیار میطلبد تا آن فرد بتواند در روند درمان بیماران موفق باشد، بیماران وقتی مراجعه میکنند ممکن است به دلایل عدم امکانات مورد نیاز بیمار بد حال در بیمارستان خصوصی و یا نداشتن استطاعت مالی به بیمارستان دولتی مراجعه نمایند و در این مراکز باید بیمار و همراهیاش را حمایت کرد، در بیمارستانی همچون بیمارستان امام رضا(ع) صبور بودن بیشتر نمود پیدا میکند و پرستار باید در این بخشها خیلی صبور باشد.
وی با تأکید بر اینکه علت نامگذاری روز میلاد فرخنده حضرت زینب کبری(س) به نام روز پرستار این است که پرستاران باید همچون این بانوی بزرگوار صبور و مقاوم باشند و ما مقاومت پرستاران را در شیفتهای طولانی دوران کووید بهخوبی دیدیم، گفت: معتقدم که فرد علاقهمند به حرفه پرستاری اگر توانش را دارد باید وارد این حرفه بشود.