81.jpg - 20.08 kBدانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: چای ترش سرشار از آنتی اکسیدان است  و کافئین کمتر از چای سیاه دارد لذا برای سلامتی نوشیدنی مناسبی است.

دکتر سوده تیموری در گفتگو با وب دا با بیان اینکه این گیاه را، در بهبود دیابت و کاهش کلسترول خون موثر است خاطر نشان کرد:چای ترش، باعث افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن می شود و قابلیت چربی سوزی دارد.

وی با تاکید بر اینکه از چای ترش می توان در درمان های لاغری، در کنار سایر روش های درمانی بهره گرفت  تصریح کرد: با توجه به میزان بالای آنتوسیانین موجود در چای ترش،این گیاه ، برای سلامتی قلب مفید است.

این متخصص طب ایرانی و مکمل بیان داشت: چای ترش می تواند باعث کاهش فشارخون سیستول و دیاستول خون شود لذا این گیاه پر خاصیت برای بیمارانی که همزمان دیابت و فشارخون دارند و اضافه وزن هم دارند، گزینه مناسبی محسوب می شود.

دکتر تیموری با اشاره به ماهیت سرد و خشک بودن این گیاه تصریح کرد: مصرف کنندگان چای ترش باید بدانند که استفاده از این چای ، برای افرادی که، مزاج بلغمی و سوداوی دارند، توصیه نمی شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image