دانش آموخته ی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: لیمو یکی از میوههای پرطرفدار و البته پرخاصیت است که از آن برای تهیه شربت، پخت غذا، ساخت لیموناد و سایر نوشیدنیها استفاده می شود.
دکتر شهین سعیدی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: طبع لیمو سرد و خشک است و البته طبع لیمو شیرین و ترش یکی است و برای هر دو میتوان خواص یکسانی در نظر گرفت.
دکتر سعیدی تصریح کرد: مصرف لیمو در درمان تب و گرمازدگی و سردرد های ناشی از آن مفید است،همچنین مصرف شربت خنک با اندکی آبلیمو موجب رفع خستگی و کاهش حرارت بدن میشود.
دانش آموخته ی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، مصرف آبلیمو با غذاهای چرب را موثر دانست و افزود:آبلیمو باعث هضم بهتر می شود و از بروز نفخ و سنگینی بعد از غذا جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه آبلیمو خون را رقیق و صاف و سم زدایی می کند، لذا در تقویت معده و پاکسازی کبد مفید است.تصریح کرد: آبلیمو اثر ضد التهابی دارد و در التهاب درمان گلودرد وعلائم سرماخوردگی توصیه می شود.
دانش آموخته ی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مصلح آبلیمو، عسل است، لذا استفاده از شربت عسل با آبلیموی ترش در بیماریهای تنفسی، علائم گوارشی و در افراد گرم مزاج در حالت سلامت توصیه شده است.
دکتر سعیدی به عوارض مصرف بیش از حد آبلیمو اشاره نمود و گفت: با وجود خواص فراوان لیمو ترش ، باید اعتدال در مصرف رعایت شود.مصرف آن در زمان خالی بودن معده وهمزمان با لبنیات توصیه نمیشود .