404.jpg - 17.43 kBاستادیار گروه گروه ارولوژي دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به علائم و تظاهرات سرطان پروستات در بدن افراد، درد استخوان یا شکستگی های غیرطبیعی استخوان را یکی از علائم قابل توجه در رابطه با این بیماری دانست.

دکتر سلمان سلطانی، در گفتگو با وبدا پیرامون روش های تشخیصی بیماری سرطان پروستات گفت: درچند سال اخیر با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه تشخیص های آزمایشگاهی و تصویربرداری انجام شده، بسیاری از سرطان ها و از جمله سرطان پروستات در بررسی های اولیه توسط پزشک متخصص تشخیص داده می شود.  

وی افزود: سرطان پروستات به دو شکل تظاهرات موضعی و گسترش به دیگر قسمت های بدن بروز می یابد. در تظاهرات موضعی سرطان پروستات، مثل بزرگی خوش خیم پروستات، بیمار با علائم ادراری چون سخت ادرار کردن ، قطع و وصل شدن و تکرر ادرار و خونریزی در ادرار برای درمان اقدام می کند و اکثر افرادی که این علائم را بروز می دهند، مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات هستند، اما به دلیل اینکه سرطان پروستات هم می تواند چنین علائمی را داشته باشد حتما در معاینات تخصصی، سرطان پروستات را باید بررسی کنیم.

دکتر سلطانی ادامه داد: علائم دیگری که می تواند نشان دهنده سرطان پروستات باشد، گسترش آن به دیگر ارگان های بدن است. هر نوعی از سرطان قادر است، همان عضو یا خارج از آن عضو بدن را نیز دچار مشکل کند. استخوان های بدن، یکی از اعضایی است که سرطان پروستات در آنها گسترش می یابد و عموما بیماران مبتلا به این بیماری، درد استخوان یا شکستگی های غیرطبیعی استخوان را تجربه می کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: بیماری که دچار دردهای استخوانی شده و در بررسی های اولیه توسط پزشک، برای آن علتی یافت نشد و بیمار به درمان پاسخ نداده، باید حتما اقدامات تشخیصی دقیق تر برای ابتلا به سرطان پروستات انجام شود؛ چرا که سرطان پروستات تمایل بسیار زیادی به استخوان ها داشته و می تواند علاوه بر گسترش یافتن در استخوان های مرکز، مانند ستون فقرات و لگن، هر استخوانی از بدن را نیز دچار مشکل کند. بنابراین باید علائم موضعی و مشکلات دیگر نواحی اعضای بدن را مورد نظر قرارداد، که مشکلات استخوانی شایع ترین مشکل دوردست یا همان گسترش یافتن سرطان پروستات در این قسمت از بدن است .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image