عضو هیات علمی گروه سوختگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: استفاده از مایعات آتش زا مثل بنزین و الکل و تینر می تواند با شعله ور کردن آتش غیر قابل مهار موجب آسیب زدن به افراد دیگر شود.
دکتر علی احمدآبادی، در گفتگو با وب دا با بیان اینکه شاد بودن حق همه ماست، اما نکته مهم این است که مراقب سلامتی خودمان، خانواده مان و دیگران باشیم خاطر نشان کرد: والدین و بزرگترهای خانواده فرزندان خود را همراهی کنند و اجازه ندهند آنها به تنهایی و همراه همسالان خودشان در اینگونه مراسم حادثه بیافرینند.
وی خاطر نشان کرد: لوازم آتش بازی مثل فشفشه، ترقه، نارنجک و امثال آن هیچ وقت جز مراسم ملی چهارشنبه پایان سال نیست، بنابراین بهتر است از این لوازم استفاده نشود و در صورت اصرار بر استفاده فقط از مراکز مجاز تهیه شود.
وی با اشاره به اینکه هر سال دهها نفر به دلیل استفاده نادرست از اکلیل و سرنج دچار آسیب های جدی می شوند و دست، چشم یا حتی جان خود را از دست می دهند، گفت: وحشتناک ترین آسیبها به فروشندگان و تهیه کنندگان این وسایل بخصوص جوانان و نوجوانان کم تجربه وارد می شود.
دکتر احمدآبادی با بیان اینکه آتش چهارشنبه پایان سال باید در یک مکان ایمن و دور از ساختمان ها و محل هایی که امکان سرایت آتش وجود ندارد، با استفاده از حداقل آتش بر پا شود، تصریح کرد: نقش مردم در مهار افرادی که می خواهند با رفتارهای مخاطره آمیز به دیگران آسیب وارد کنند، بسیار تعیین کننده است.
وی گفت: اورژانس سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) همچون هر سال برای کمک به مصدومان احتمالی در چند روز منتهی به چهارشنبه سوری آمادگی لازم را دارد و پزشکان و پرستاران و سایر همکاران برای کمک به مصدومان احتمالی در حالت آماده باش هستند.
دکتر احمدآبادی گفت: امیدوارم همکاری همه جانبه مردم باعث شود با کمترین حادثه تلخ به استقبال سال جدید برویم و با رفتارهای پر مخاطره، چهارشنبه سوری را به چهار شنبه سوزی تبدیل نکنیم زیرا سوختگی در یک لحظه غفلت اتفاق می افتد ولی درد و رنج و عوارض آن مدتها و چه بسا تا آخر عمر همراه مصدومان خواهد بود.