رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر علمی پنجمین کنگره بینالمللی کاسپین گفت: مشهد یکی از برترین شهرهای کشور در حوزه پیوند قلب بوده و تاکنون 120 عمل جراحی در این حوزه انجام شده که تمامی آنها مؤفقیتآمیز بوده است.
دکتر محمود شبستری در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: یکی از بهترین نقاط قوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد حوزه قلب آن بوده و در این رشته دانشگاهی دروس اساتید مطابق آخرین دستاوردهای روز دنیا تدریس میشود و حوزه درمان هم از بهروزترین شیوههای درمانی جهت درمان استفاده میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یکی از دستاوردهای سالهای اخیر این دانشگاه در خصوص انجام عملهای جراحی با کمترین میزان شکاف بوده است، خاطرنشان کرد: این اعمال توسط دکتر عباسی و دیگر جراحان قلب بهخوبی و با مؤفقیت تمام انجام شده است.
دکتر شبستری با ذکر این نکته که یکی دیگر از دستاوردهای ما در حوزه عمل دریچه قلب یا تاوی بوده است، تأکید کرد: در این حوزه نیز انجام اصلاح و تعویض دریچههای قلب را به روش بسته داریم و نتایج مثبت تمامی اعمال انجام شده در این حوزه که در بخشهای آنژیوگرافی بیمارستانهای قائم(عج) و امام رضا(ع) بوده به خوبی در این گروه از بیماران مشاهده شده است.
وی اضافه کرد: همچنین در حوزه ترمیم عروق هم بدون انجام عمل جراحی قلب باز توانستیم که گرفتگیهای عروق و پارگی رگها را به راحتی رفع و ترمیم نماییم و باید اشاره کنیم که بیمارستانهای قائم(عج)، امام رضا(ع) ،شریعتی و رضوی مشهد جزو مراکز درمانی موفق کشور در این حوزه بودهاند.
متخصص قلب و عروق با اشاره به اینکه مشکل بیماران مادرزادی این حوزه به روش بسته برطرف شده است، بیان کرد: تمامی این اقدامات بدون انجام عمل جراحی قلب باز در بخش کت لب بیمارستان امام رضا(ع) انجام شده و امروز هم در یک اقدام شاخص پزشکی در حوزه قلب سوراخ مادرزادیای که در قلب یک بیمار وجود داشت بسته شد و به یک بیمار دیگر هم که دریچهاش تنگ شده بود بالن زده شد و هر دو مورد با روش غیرجراحی انجام شد و خوشبختانه مشکل هردوی آنها پس از انجام اقدامات درمانی صورت گرفته برطرف شد.
دکتر شبستری همچنین ضمن عرض تبریک به مسئولان آستان قدس رضوی بابت دستاوردهای کسب شده در بخشهای مختلف حوزه درمان بهوِیژه حوزه قلب و عروق، گفت: بیمارستان رضوی یکی از مراکز درمانی مؤفق غیردانشگاهی در موضوع قلب و عروق بوده این مرکز درمانی به همراه بیمارستانهای قائم(عج) و امام رضا(ع) در زمره بیمارستانهای مؤفق کشور در بحث کد 247 و درمان بیماران سکته قلبی و برداشتن لخته بودهاند.
وی افزود: در همین خصوص به بیمارانی که دردهای سنگین در قفسه سینه خود احساس میکنند و تاکنون مشابه آن را نداشتند توصیه میکنیم که خودشان را در فاصله زمانی کمتر از 3 ساعت به بیمارستان برسانند تا بلافاصله اقدامات درمانی موردنیاز بر روی آنان انجام شود تا در زمانی کوتاه و با رفع مشکل بهوجود آمده به وضعیت عادی زندگی بازگردند.
دبیر عملی پنجمین کنگره بینالمللی کاسپین در پایان گفت: حضور بهموقع در بیمارستان از اهمیت بسیاربالایی در جهت انجام درمان مؤفقیتآمیز و حفظ امید و تقویت شرایط روحی در بیمار و خانواده وی و همچنین شرایط جسمی خود بیمار برخوردار است و به همین دلیل تأکید ویژهای در عدم ایجاد هرگونه تأخیری در رساندن بهموقع بیماران کد 247 به بیمارستان داریم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: