مسئول پنل جایگذاری دریچه ریوی از طریق پوست جایگذاری این دریچه بدین شکل را یک شیوه موفق درمانی غیرتهاجمی در بیماران قلبی دانست و گفت: بسیاری از این گروه از بیماران درمان موفقیت‌آمیزی با اجرای همین شیوه داشته‌‌اند.

دکتر زاهد امین در جریان برگزاری پنل جایگذاری دریچه ریوی از طریق پوست در پنجمین کنگره بین المللی قلب کاسپین، در گفتگو با وب دا، اظهار کرد:دریچه ریوی یکی از ۴ دریچه‌ای است که جریان خون را در قلب تنظیم می‌کند و بین حفره پایینی سمت راست قلب (بطن راست) و شریان ریوی قرار دارد.

وی تصریح کرد: این بیماری وضعیتی است که در آن دریچه ریوی به درستی کار نمی کند و می‌تواند جریان خون از قلب  به ریه‌ها را مختل کند؛ البته ممکن است به خودی خود یا به عنوان بخشی از سایر نقایص مادرزادی قلب رخ دهد، اما اغلب این وضعیت ممکن است که تنها با ارزیابی فیزیکی یا تصویربرداری قلب به دلیل دیگری شناسایی شود.

مسئول پنل جایگذاری دریچه ریوی از طریق پوست با بیان اینکه ترمیم یا جایگزینی می‌تواند بیماری دریچه ریوی را درمان کند و به بازگرداندن جریان خون طبیعی، کاهش علائم، افزایش عمر و حفظ عملکرد عضله قلب کمک کند، خاطرنشان کرد: درمان بیماری دریچه ریوی بستگی به شدت بیماری، داشتن علائم  و بدتر شدن وضعیت فرد بیمار دارد.

دکتر امین افزود: برای برخی از افراد مبتلا به بیماری خفیف دریچه ریوی بدون علائم، کنترل دقیق تحت نظارت پزشک ممکن است تنها چیزی باشد که لازم است، اما در بسیاری از موارد، بیماری و اختلال عملکرد دریچه ریوی در بزرگسالی پیشرفت می‌کند و اگر درمان به‌موقع نباشد وضعیت فرد بیمار بدتر می‌شود.

مسئول پنل جایگذاری دریچه ریوی از طریق پوست با ذکر این نکته که انواع بیماری دریچه ریوی که ممکن است نیاز به درمان با ترمیم یا تعویض دریچه ریوی داشته باشد شامل نارسایی، تنگی و آترزی مری می‌شود، تاکید کرد: یک دریچه ریوی سوراخ دار اجازه می‌دهد تا خون به جای اینکه مستقیماً به ریه‌ها برای اکسیژن برسد، به عقب و به سمت قلب جریان یابد که به آن نارسایی دریچه ریوی می‌گویند.

دکتر امین اضافه کرد: همچنین تنگی دریچه ریوی هم در شرایطی بوده که دریچه ریوی ضخیم یا مسدود شده است که باز شدن صحیح آن را سخت‌تر می‌کند و در نتیجه، قلب باید برای پمپاژ خون به شریان ریوی و ریه‌ها سخت‌تر کار کند.

وی بیان کرد: همچنین آترزی ریوی هم این یک نقص مادرزادی قلب است که در آن کودک بدون دریچه ریوی کاملاً مشخص متولد می‌شود؛ در آترزی ریوی خون نمی‌تواند از بطن راست به داخل شریان ریوی جریان یابد و تنها جریان خون به ریه‌‌ها از طریق یک گذرگاه باز بین شریان ریوی و شریان اصلی خون‌رسانی به بدن (آئورت) است.

0374.jpg - 102.63 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image