فعالیت سامانه بینالمللی سلامت ایران بهزودی در مشهد به عنوان شهر پایلوت آغاز میشود و پس از کسب تجربیات مؤفق و دستاوردهای مدنظر در سطح کشور توسعه مییابد.
دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: یکی از اقدامات شاخصی در حوزه بینالملل صورت پذیرفته فعال شدن دفاتر بینالملل در تمامی دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود و در سال 1403 به دنبال تقویت جایگاه این حوزه با همکاری معاونت آموزشی این دانشگاه و روئسای دانشکدههای پزشکی، پیراپزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، طب ایرانی و مکمل خواهیم بود تا که فعالیتهای بینالمللی در حوزه آموزش هم همانند حوزه درمان به خوبی، با بهترین کیفیت و با بالاترین میزان اثربخشی همراه باشد، ضمن اینکه در حوزه دانشکدهها بهروزرسانی سایت بینالملل را هم داشتیم.
وی تصریح کرد: جلسات شورای بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد همه هفته در محل این دانشگاه و با حضور مسئولان مربوطه در معاونتهای آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و امور بینالملل برگزار میشود و در این جلسات ضمن تجدیدنظر در فرآیندهای کاری، برنامهریزی لازم جهت اجرای هرچه برنامهها در تمامی حوزهها صورت پذیرفت.
معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه با همکاری رئیس و مدیر بازرسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برنامهریزی لازم را در خصوص شکلگیری سامانه بینالمللی سلامت ایران داشتیم، گفت: در همین رابطه جلسات متعددی در خصوص احصاء فرآیندها برگزار شد و ضمن مشخص شدن فرآیندهای مرتبط با هر معاونت در حوزه بینالملل، برنامهریزی لازم متناسب با هر حوزه در امور بینالملل صورت پذیرفت.
دکتر بدیعی اضافه کرد: این سامانه برای نخستین بار است که در کشور فعال میشود و مشهد در این خصوص به عنوان شهر پایلوت انتخاب شده و انشاالله پس از کسب تجربیات مؤفق و دستاوردهای مدنظر شاهد توسعه فعالیتهای این سامانه در سطح کشور خواهیم بود، مشهد بارها و بارها توانمندیهای خودش را در حوزههای مختلف از جمله حوزه سلامت و در موضوعات آموزش، بهداشت، درمان، غذاودارو، خیران سلامت و غیره به اثبات رسانده و به عنوان الگویی مؤفق به دیگر نقاط کشور معرفی شده است.
وی تأکید کرد: با راهاندازی سامانه بینالمللی سلامت ایران که با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده زمینه برای حضور راحتتر بیماران و دانشجویان غیرایرانی در کشور فراهم شده و آن فرد در همان کشور مبدأ و قبل از آغاز سفر خود به این سامانه مراجعه میکند و به شکلی هوشمندانه و با انجام فرآیندها زمینه دسترسی راحت و آسان را به موارد موردنیاز فراهم میکند.
معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با حمایت معاونت هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی لیست تمامی گردشگران غیرایرانی که به مشهد وارد میشوند ثبت خواهد شد، بیان کرد: بر این اساس برای هر فرد یک کد رهگیری ثبت میشود تا در زمانی که بیماری جهت درمان به بیمارستان مراجعه میکند (چه فرد دارای بیماری و چه کسی که در حین سفر دچار مشکل شده) تمامی اطلاعاتش به لحظه قابل مشاهده و دریافت باشد.
دکتر بدیعی خاطرنشان کرد: بزرگترین هدف و مهمترین برنامهمان در سال 1403 این است که برنامهریزیهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد را همانند یک دانشگاه سطح یک در حوزه بینالملل داشته باشیم تا که نام این دانشگاه مادر و پرافتخار کشور در حوزه سلامت بیش از پیش در سطح قاره، منطقه و جهان بدرخشد.
وی بیان کرد: امسال در حوزه معاونت امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تلاش خواهیم کرد تا به عنوان یک هماهنگ کننده در نظام سلامت در حوزه بیماران غیرایرانی زمینه ارائه خدمات بهتر، مؤثرتر و رضایتبخشتر را فراهم آوریم تا این افراد به عنوان مبلغ سلامت در کشور خودشان زمینه حضور هموطنانشان در مشهد را جهت انجام اقدامات درمانی موردنیازشان فراهم آورند.
معاون امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: بزرگترین افتخارمان در شهر مشهد همجواری با امام رضا(ع) بوده و همین موضوع رسالت و وظیفه ما سنگینتر میکند و امیدواریم که با همکاری تمامی مجموعههای شهری و استانی خدمترسان خوبی برای مهمانان غیرایرانی امام مهربانیها باشیم.