دانشیار گروه جراحي عمومي دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به فعالیت و تخصص متخصصان و فوق تخصصان جراحی در کشور، دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تمام رشته های جراحی پیشرو هستند، از این رو هیچ عمل جراحی در کشور نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور ندارد.
دکتر سید حسن طاووسی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه جامعه جراحان خراسان تلاش دارد تا هر فصل یک سمینار با محوریت درمان بیماری ها با جراحی را برگزار کند، اظهار کرد: سمینار کنگره علمی روشهای علمی درمان اسکارها (ناشی از بیماری سالک، سوختگی، تصادفات و جراحی ها) 29 شهریور ماه جاری در بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد که از جمله رشته های مشترک با جامعه جراحان بود.
وی ادامه داد: این سمینار با حضور بیش از 100 نفر از جراحان و متخصصان پوست در حالی برگزار شد که متخصصان و فوق تخصصان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی و اساتید مدعو از تهران برای به اشتراک گذاشتن آخرین تجربیات خود در این سمینار حضور پیدا کرده بودند.
دبیر جامعه جراحان خراسان در خصوص نتایج این سمینار بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از عوارض شایع جراحی های مختلف ایجاد اسکار، جوش یا اضافه گوشت در برخی از بیماران است، لذا در این سمینار تجربیات عملی متخصصان و فوق تخصصیان جراحی و پوست برای رفع این عوارض به اشتراک گذاشته شد.
دکتر طاووسی یکی از مهمترین مولفه های درمان سریع تر اسکارهای ناشی از جراحی را پیشگیری عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه در برخی از بیماران بروز اسکارها می تواند زمینه ارثی داشته باشد اما نقش پیشگیری نیز در این عرصه بسیار مهم است.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در انجام جراحی های مختلف در کشور چگونه است؟، متذکر شد: از یک سو با توجه به فعالیت و تخصص متخصصان و فوق تخصصان جراحی در کشور، دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تمام رشته های جراحی پیشرو هستند و از سوی دیگر اختلاف یا فاصله ای از لحاظ علمی و تجربی در میان دانشگاه های علوم پزشکی در بخش جراحی وجود ندارد، علاوه بر این، هیچ عمل جراحی در کشور نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور ندارد.