عضو هيأت علمي گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشكي مشهد، از برگزاری سمینار بین المللی بیماری صرع در این دانشگاه، طی روزهای 11 الی 13 مهرماه خبر داد و گفت: روز نخست این گردهمایی به صورت مجازی و روزهای دوم و سوم به صورت حضوری برگزار خواهد شد.  

دکتر فریبرز رضایی طلب، دبير همایش بين المللي بيماري صرع در گفتگو با وبدا اظهار کرد: سمینار بین المللی صرع به همت اساتيد گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكي مشهد و با همكاري اساتيد دانشگاه مونستر آلمان در حيطه بيماري صرع برگزار و در طی سه روز، آخرین يافته هاي مربوط به صرع هاي مقاوم به دارو در اصل بیان مي شود.

وی با بیان اینکه همايش بین المللی صرع در دو قالب تئوري و عملي  برگزار خواهد شد افزود: در این راستا، بیماران مورد نظر توسط اساتيد معرفي شده و نحوه تشخيص و درمان آنها با شرکت كنندگان مورد بحث و تبادل نظر قرار مي گيرد. همچنین در حاشیه این سمینار، فعاليت هاي مهم ديگری انجام مي شود که از جمله آن می توان به، چهار عمل جراحي فوق تخصصي صرع در بيمارستان قائم (عج) اشاره کرد.

دکتر رضایی طلب در ادامه، با اشاره به اینکه بخش تئوري همايش و معرفي بیماران در طبقه هفتم ساختمان 610 بيمارستان امام رضا(ع) برگزار مي شود افزود: در این سمینار پژوهشگران جوان و دانشجويان مي توانند مقالات خود را در قالب پوستر ارائه كنند كه  اکنون پوسترها در حال بررسي و مقالات در حال انجام است.

 وی در رابطه با حضور سخنرانان مختلف در همايش بين المللي بيماري صرع نیز گفت: سخنران های این همایش اساتید برجسته دانشگاه آلمان همچون  پرفسور گرجي، دكتر خالقي ، دكتر كريستوف کلینگهاوس، دکتر ولمر و پروفسور اشتوما خواهند بود که از متخصصان برجسته بيماري صرع هستند و فرایند سمینار با همراهي گروهاي جراحي اعصاب، گروه بيماري هاي اعصاب، گروه روانپزشكي و گروه علوم اعصاب علوم پايه از سوی دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار خواهد شد.

عضو هيأت علمي گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشكي مشهد در خصوص بیماران مورد بررسی در این سمینار هم گفت: افراد منتخب بيماراني هستند كه در طي ماه هاي اخير اقدامات تشخيصي فوق تخصصي آنها انجام شده است و كميسيون هايي در تصميم گيری برای اين بيماران به صورت مجازي و حضوري با كمك اساتيد مختلف انجام شده و در نهایت 4 بيمار گزینش شدند كه مقرر است به صورت پخش زنده مورد عمل جراحي قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه درمان های جراحي فوق تخصصي صرع، طی دو سال گذشته در مورد حدود 30 بيمار، انجام و به لطف خدا نتايج خوبی داشته است افزود: صرع هاي مقاوم به دارو که مورد عمل جراحی قرار میگیرند، مواردی هستند كه علي رغم مصرف حداقل دو نوع داروي مناسب باز هم بیمار دچار تشنج می شود.

 دکتر رضايي طلب مخاطبين این سمینار را متخصصين مغز و اعصاب، جراحان مغز و اعصاب، فوق تخصص هاي اعصاب كودكان، روانپزشكان، دانشجويان تخصص و فوق تخصص و عمومي و دانشجويان علوم پايه در حيطه علوم اعصاب برشمرد و یادآور شد؛ افراد مذکور می توانند علاوه بر بهره گیری ار برنامه های همايش در ارسال مقالات نيز مشاركت داشته باشند.

وی اضافه کرد: در همین راستا و با هدف آموزش تشخيص محل كانون تشنج زا و با کمک نواز مغز طولاني و تصوير برداري ام ار اي و شرح حال بالینی، موارد مهم آموزش داده خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان نخستین کنگره بین‌المللی صرع

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image