0366.jpg - 23.98 kBعضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ورزش یکی از اصول حفظ سلامتی از دیدگاه طب ایرانی می باشد که متناسب با هر مزاجی تنظیم می شود و این گونه نیست که ورزشهای سنگین برای همه افراد مناسب باشد.

دکتر فاطمه محجوب در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: افراد با اضافه وزن، نیازمند فعالیت بدنی بیشتری برای افزایش متابولیسم هستند و توصیه می شود زمان و شدت حرکات ورزشی بیشتری داشته باشند؛ اما در افراد با مزاج گرمتر و یا خشک تر و افرادی که شاخص توده بدنی نرمال دارند ورزش معتدل توصیه می شود.

این متخصص طب ایرانی و مکمل تصریح کرد: حد ورزش معتدل این است که رنگ چهره به علت افزایش گردش خون محیطی کمی گلگون شود و فرد احساس شادابی، چابکی و سبکی در حرکات داشته باشد و ضربان قلب کمی افزایش یابد و بدن شروع به تعریق ملایم نماید.

دکتر محجوب گفت: در هنگام ورزش باید داشت عضو آسیب دیده یا ضعیف (مانند زانوی دچار آرتروز) تحت فشار قرار نگیرد.

عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بی تحرکی عامل بسیاری از بیماری های متابولیک محسوب می شود افزود: حفظ سلامت کبد، قلب و مغز ارتباط مستقیمی با ورزش دارد و مطالعات مختلفی در این زمینه انجام شده است.

وی تمامی حرکات را، مسبب افزایش حرارت بنیادین بدن دانست و  عنوان کرد:  استراحت کافی برای کودکان و افراد سالمند بعد از ورزش، ضمن بازگرداندن رطوبت های بدن، قوای لازم را برای فعالیت های بعدی فراهم می کند.

عضو هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آثار ورزش های گروهی اشاره کرد و افزود علاوه بر بهبود سلامتی جسمی،  ورزش های گروهی مانند کوهنوردی، ورزش باستانی و ... باعث  نشاط و شادابی و سرزندگی و روابط بهتر اجتماعی می شود که در سلامت روان بسیار موثر است.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image