به گزارش وب دا ، مهندس فهميه ناظران پور گفت: افطار را با خوردن خرما، كشمش، عسل و به طور كلي با يك قند طبيعي آغاز كنيد به اين صورت زيادهروي در خوردن غذا كاهش پيدا ميكند.
وي با اشاره به اينكه افراد هرگز نبايد با آب سرد افطار را شروع كنند افزود: خوردن چاي شيرين كم رنگ، شيرگرم، فرني، نان و پنير و سبزي و حليم بيروغن در آغاز افطار مناسب است.
مهندس ناظران پور خاطرنشان كرد: افراد نبايد در حين غذا خوردن آب بنوشند زيرا اين كار سبب رقيق شدن شيره ی گوارشي و اختلال در هضم ميشود.
وي با بيان اين كه در وعدهي افطار بايد غذاهاي كم حجم استفاده شود گفت: در فاصله ي بين وعده افطار تا سحر علاوه بر ميوهجات فصل از برگه ی آلو، انجير و گوجه فرنگي نيز استفاده كنيد.
كارشناس تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي در ادامه اظهار داشت: معدهي خالي در هنگام افطار تحمل غذاي خشن را ندارد لذا خوردن غذاهاي سهلالهضم و تقريبا نرم براي افطار مناسب است.
ناظران پور با اشاره به اينكه تخممرغ نيمرو دير هضمتر از تخممرغ اب پز است گفت: سالاد مكمل خوبي براي غذاها در ماه مبارك رمضان است و توصیه مي شود ازمصرف بادنجان،فلفل و ساير ادويهها که ممکن است موجب احساس تشنگي در طول روز شوند پرهيز گردد.
ناظران پور با بيان اينكه مصرف كله پاچه،سيرابي و شيردان موجب تشنگي زياد ميشود گفت: مصرف نوشابههاي گازدار به طور كلي به خصوص در ماه مبارك رمضان توصيه نميشود