دکتر محسن جعفرزاده، فوق‌تخصص اطفال در گفت‌و‌گو با خبرنگار وبدا، افزود: در مواردي که نوزاد قادر به مکيدن پستان مادر نيست، با قاشق يا فنجان و نهايت سرنگ بايد به شيرخوار شير داد و هيچ عاملي نبايد مانع بهره‌مندي نوزاد از شيرمادر شود.

شيرمادر مواد ايمني‌بخش دارد

وي با اشاره به فوايد شيرمادر، با بيان اين که «شيرمادر مواد ايمني‌بخش دارد»، اظهار کرد: کارخانه‌هاي توليد شيرخشک هميشه مفتخر به اين هستند که نزديکترين شير را به شيرمادر تهيه مي‌کنند، در حالي که در شيرمادر سلول‌هاي زنده‌اي وجود دارد که در شيرخشک به هيچ‌وجه نمي‌توان مدعي آن شد و ميزان نمک شيرخشک‌ها سه برابر شيرمادر است.

نوزاداني که شيرمادر مي‌خورند، کمتر به عفونت‌هاي گوش مبتلا مي‌شوند

دکتر جعفرزاده با بيان اين که «نوزاداني که شيرمادر مي‌خورند، کمتر به عفونت‌هاي گوش مبتلا مي‌شوند»، گفت: نوزاداني که از شيرمادر تغذيه مي‌شوند، يا به بيماري‌هاي اسهالي مبتلا نمي‌شوند، يا اگر مبتلا شدند، بسيار خفيف است و بطور معمول به بستري منجر نمي‌شود.همچنين کمتر به ديابت و آلرژي مبتلا مي‌شوند.

تغذيه با شيرمادر احتمال بزهکاري را در آينده کاهش مي‌دهد

استاد دانشگاه علوم‌پزشکي مشهد خاطرنشان کرد: تغذيه با شيرمادر ميزان IQ را در نوزادان، 10واحد بيشتر مي‌کند؛ ضمن اين که مادراني که کودکشان را شير مي‌دهند، کمتر به سرطان پستان مبتلا مي‌شوند و علاوه بر مسائل عاطفي بين مادر و نوزاد، نوزاد از روان بهتري برخودار بوده و احتمال بزهکاري در آينده در اين کودکان کمتر است.

گرفتن شير از کودک بايد بتدريج صورت گيرد

دکتر جعفرزاده گفت: مادراني که شير مي‌دهند، راحت‌تر و بتدريج به وزن اوليه قبل از بارداري خود بازمي‌گردند و بر اثر ترشح هورموني در پي شيردهي، حالت خوشحالي و شادابي برايشان حاصل مي‌شود و به همين دليل هنگام گرفتن شير از کودک، توصيه مي‌شود به تدريج اين کار صورت گيرد که از بروز افسردگي در مادر جلوگيري شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image