کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد حساس سازي و افزايش آگاهي هاي تغذيه اي از راهکارهای مهم در پیشگیری از بروز بیماریهای غیر واگیردار عنوان کرد .
به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اینکه اضافه وزن و چاقی یکی از مهمترین عوامل بروز بیماریهای غیر واگیردار به شمار می رود خاطر نشان کرد : افزايش آگاهي هاي تغذيه اي افراد جامعه در مورد اصول تغذيه صحيح می توان از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کرد .
وی کاهش مصرف انواع فست فودها ، افزایش مصرف میوه و سبزی ، کاهش تماشای تلویزیون و استفاده از رایانه ، مصرف انواع شیر و لبنیات کم چرب ، اجتناب از مصرف انواع نوشابه های گاز دار ، آب میوه های صنعتی و تنقلاب کم ارزش ، کاهش مصرف روغن جامد و پرهیز از رژیم های غذایی خود سرانه را از جمله قوانین طلایی در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی برشمرد.
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از دهم الی 16 دی ماه به هفته بسیج آموزش تغذیه نامگذاری شده است اظهار داشت : حساس سازي و افزايش آگاهي هاي تغذيه اي سياستگذاران ، مسئولان و كاركنان مرتبط با سلامت تغذيه اي جامعه در بخشهاي ذيربط ، بهره گيري از رسانه ها براي ارتقاء فرهنگ و سواد غذا و تغذيه و اصلاح نگرش و عملكرد گروههاي مختلف جامعه در مورد تغذيه صحيح از جمله اهداف این هفته است .
دکتر زهرا اباصلتی با عناوینی از جمله تاثیراضافه وزن و چاقي بر سلامت،نقش رسانه هاي جمعي در فرهنگسازي تغذيه صحيح و پيشگيري از اضافه وزن و چاقی،تاثير فعاليت بدني در پيشگيري از اضافه وزن و چاقي،مصرف بي رويه غذاهاي آماده و فست فودها و تاثير آن بر روند اضافه وزن و چاقي،پيشگيري از اضافه وزن و چاقي در دانش آموزان،مادران چاق ، كودكان چاق ، جامعه چاق و نقش بخش هاي مختلف توسعه در پيشگيري از اضافه وزن و چاقي نامگذاری شده است .