مادران در ابتدا مدت يکساعت براي دوشيدن وقت لازم دارند

به گزارش وبدا، اين مرکز همچنين مدت زمان لازم براي دوشيدن شير را بسته به مهارت مادر عنوان کرد و گفت: بيشتر مادران در ابتدا مدت يکساعت براي دوشيدن وقت لازم دارند و بعد از مدتي اين زمان به 10 تا 15دقيقه کاهش مي‌يابد.

توصيه‌هايي که هنگام دوشيدن شير به جاري شدن شير کمک مي‌کند

بنا بر توصيه‌هاي ارايه شده از سوي معاونت بهداشتي، هنگام دوشيدن شير، فکر  کردن به شيرخوار، نگاه کردن به او و استفاده از حوله گرم و مرطوب به مدت 5 تا 10دقيقه به جاري شدن شير کمک مي‌کند.

اگر کودکي به شيشه شير عادت کرد، از گرفتن سينه مادر خودداري مي‌کند

همچنين شير دوشيده شده را بهتر است با قاشق، سرنگ، قطره‌چکان و يا فنجان به کودک داد و از شيشه يا بطري استفاده نکرد، زيرا اگر کودکي به شيشه شير عادت کرد، از گرفتن سينه مادر خودداري مي‌کند.

هرگز ظرف محتوي شير فريزشده را نبايد در حرارت اتاق يا روي گاز ذوب کرد

در رابطه با نحوه استفاده شير دوشيده شده نيز مي‌توان گفت: هنگام مصرف شيردوشيده فريزشده، هرگز ظرف محتوي شير را نبايد در حرارت اتاق يا روي گاز ذوب کرد بلکه بايد ظرف را زير آب ولرم تکان داد تا کم‌کم‌ يخ آن باز شود و يا ظرف محتوي شير را در قابلمه‌اي که مقداري آب دارد، قرار داد و قابلمه را گرم کرد.

هرگز شيرفريزي ذوب شده را نبايد دوباره فريز کرد

نکته حايزاهميت اين که : شير ذوب شده بايد طي نيم ساعت مصرف شود و اگر مصرف نشد، تا 24ساعت در يخچال نگهداري و مصرف کرد اما هرگز اين شير را نبايد دوبار فريز کرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image