به گزارش وب دا ، دکتر زوار، مدير سلامت رواني اجتماعي و اعتياد و معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد هدف از برگزاري اين همايش را جلب مشارکت بين بخشي و ارتقاء آگاهي مديران، کارشناسان سلامت روان و سلامت خانواده شهرستانها ، کارشناسان اداره کل بهزيستي ،مديران خانه هاي سالمندان در خصوص سالمندان و سلامت عنوان کرد .
دکتر خدايي مشاور فني معاون بهداشتي دانشگاه در ابتداي اين همايش گفت : با تکيه بر فرهنگ سازي احترام به سالمندان و ارزش نهادن به تجربيات با ارزش آنان ،مي توان سير تکامل و پيشرفت جامعه را رقم زد .
وي گفت : اگر خواسته باشيم سالمندي سالمي داشته باشيم بايد از کودکي و همزمان با سپري نمودن دوره هاي مختلف زندگي با فراهم ساختن بستر هاي لازم رشد فکري و رواني و نيز تغذيه سالم و ورزش ، به استقبال دوران سالمندي برويم .
در ادامه اين همايش دکتر پوريوسف معاون توانبخشي بهزيستي خراسان رضوي و دکتر دوات گران مدير کل دفتر توانمندسازي سازمان بهزيستي کشور به ايراد سخنراني و تبيين برنامه هاي حمايتي سازمانهاي مطبوع خود از سالمندان جامعه پرداخت .
دکتر مخبر روان پزشک و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز از ديگر سخنرانان اين مراسم بود که در خصوص ورزش و تغذیه ، بیماریهای شایع سالمندی و اهمیت تشخیص افسردگی و برخی از علائم و روشهای درمانی آن سخنراني کرد.
وی عوامل مهم مهار کننده مشکلات سالمندان را، احساس تعلق به یک شبکه اجتماعی و مهر ورزیدن و مهر گرفتن برشمرد .
اجراي سرود توسط گروه موسيقي مرکز آموزش و توانبخشی سالمندان نشاط نيز از ديگر برنامه هاي اين همايش به شمار مي رود.