به گزارش وب دا ، دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اينکه  یکی از شاخص های تعیین سلامت جامعه کمیت و کیفیت غذای مصرفی آن جامعه می باشد اظهار داشت :‌  امنیت غذایی به معنی دسترسی فیزیکی و اقتصادی تمام افراد در همه اوقات به غذای کافی و سالم است که به شیوه های قابل قبول اجتماعی و فرهنگی به دست می آید و برای دستیابي به یک زندگی سالم و فعال ضروری است .

وي در ادامه افزود : تحقیقات و بررسی های اخیر نشان داده است که سرانه مصرف نان و برنج ،روغن و قند و شکر به ترتیب حدود 5%، 20% و 38% بیش از مقادیر توصیه شده در سبد غذایی مطلوب خانواده های ایرانی است . همچنین مصرف حبوبات 30%کمتر از میزان های توصیه شده در سبد غذایی مطلوب است. شیر و لبنیات ،تخم مرغ و سبزی و میوه به ترتیب 25%،20% و 25% کمتر از مقادیر توصیه شده در سبد غذایی مطلوب مصرف می شود.

دکتر اباصلتی ، تخم مرغ را منبع مناسبي برای پروتئین و آهن برشمرد و گفت : تخم مرغ در بین منابع پروتئینی قیمت مناسب تری دارد و راحت تر در دسترس اقشار مختلف قرار می گیرد.

وی افزود: سرانه مصرف تخم مرغ را در حال حاضر 24 گرم است و توصیه می شود روزانه هر نفر 35 گرم استفاده نماید. مصرف یک تخم مرغ در روز برای افراد سالم هیچ محدودیتی ندارد.

وی اظهار داشت: سرانه مصرف شیر و لبنیات 190گرم در روز است که توصیه در سبد غذایی مطلوب 250 گرم است.

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه توجه به اصل تنوع در خرید و انتخاب مواد غذایی و اطمینان از ایمنی و سلامت مواد غذایی را 2 اصل مهم در امنیت غذایی عنوان کرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image