به گزارش وب دا، دکتر بهمن کلالي خاطر نشان کرد:‌ در پژوهشی که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد کودکان 12 ساله ایرانی صورت گرفت، مشخص شد که حدود 62 درصد آنها دارای پوسیدگی دندان و 18 درصد به بيماريهاي لثه مبتلا هستند.

وي تصريح کرد :‌بر اساس اين تحقيقات با توجه به شیوع پوسیدگی دندانها و بیماری لثه، راهکار درمان به تنهایی کافی نيست و باید اقداماتی نظیر ( خود مراقبتی) در بین آحاد جامعه تقویت شود تا با رعایت مسائل بهداشتی، در ارتقاء و حفظ سلامت دهان ودندان موفق شويم .

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد استفاده از مواد غذایی مناسب و غیر پوسیدگی زا بویژه لبنیات و سبزی و میوه های تازه که حاوی ویتامین های A,C,D و کلسیم و فسفر را از جمله عوامل موثر در رشد مناسب و تقويت دندانها برشمرد.

دکتر کلالي با تاکيد بر کاهش تعداد دفعات مصرف مواد قندی خاطر نشان کرد:‌ پس از 5 دقيقه از مصرف مواد قندی محیط دهان اسیدی شده و تا یک ساعت ادامه دارد و چنانچه این روند به صورت مکرر ایجاد شود منجر به تخریب مینای دندان و شروع روند پوسیدگی خواهد شد.

وي خاطر نشان کرد:‌ پس از مصرف هر نوع ماده قندی، لازم است بلافاصله دندانها را مسواک کنیم و در صورت عدم دسترسی، حتماً چند مرتبه دهان ودندان را با آب شستشو دهیم ولی باید توجه داشت که روزی دو بار مسواک زدن با خمیردندان و حداقل یکبار استفاده از نخ دندان برای حفظ سلامتی ضروری است.

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد خاطر نشان کرد: ‌بمنظور پیشگیری از بیماریهای دهان ودندان حداقل هر 6 ماه یکبار براي انجام معاینات دهان ودندان به دندانپزشک مراجعه شود البته در افرادی که دارای ریسک بالایی از پوسیدگی می باشند این زمان به سه ماه کاهش مي يابد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image