مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان و زبان را اصلی ترین علت بوی بد دهان عنوان کرد.


  به گزارش وب دا ، دکتر عبدالله هروی با اشاره به اینکه خرده هاي مواد غذايي باقيمانده در محيط دهان توسط  ميکروبها تجزيه شده و موجب تولید گازهایی از جمله  استون و اتانول در دهان می شود اظهار داشت : با مسواک زدن مرتب بعد از هر وعده غذايي و استفاده از نخ دندان حداقل روزي يکبار مي توان از بروز اين پديده جلوگيري کرد.

وی افزود: وجود دندانهاي پوسيده و يا لثه ها نسوج دکروز ، عفوني در محيط دهان ودندانهايي نامرتب درايجاد بوي بد دهان بسيار موثر هستند لذا بايد با درمان به موقع آنها توسط دندانپزشک نسبت به برطرف کردن اين پديده اقدام کرد.

مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدوجود عفونت در حلق ، لوزه ها و سينوس هاي فکي ، بيماريهاي سيستميک مثل آبسه هاي ريوي ،  ديابت و ناراحتي هاي گوارشي را از دیگر عوامل بروز بوی بد دهان برشمرد و خاطر نشان کرد :در صورت نداشتن مشکلات دهان و دندان افراد برای جویا شدن علت آن باید به پزشک مراجعه کنند .

مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:بطور کلي در افرادي که مبتلا به بوي بد دهان هستند اولين اقدام رعايت بهداشت دهان و دندان و زبان است و چنانچه برطرف نشد دومين اقدام مراجعه به دندانپزشک جهت بررسي وضعيت دهان ودندان و بررسي علل احتمالي آن است و اگر مشکل حل نشد اقدام بعدي مراجعه به متخصصين گوش ، حلق و بيني ، داخلي و گوارش است .

دکتر عبدالله هروی افزود:بوي بد دهان در بعضي مواقع مثل صبح ها موقع بيدار شدن از خواب يک امر طبيعي است زيرا کاهش بزاق در طي شب و عدم فعاليت انسان زمينه فعاليت هاي ميکروبها را فراهم نموده که اين مشکل بعد از صرف صبحانه و بعد از مسواک زدن برطرف مي شود .

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image