به گزارش وب دا، دکتر حسين افشار در حاشيه برگزاري سيزدهمين کنگره بين المللي انجمن دندانپزشکي کودکان ايران که به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد با اشاره به اينکه پوسيدگي زود رس در سنين پايين و کمتر از دو سالگي رخ مي دهد و با نام پوسيدگي شيشه شير معروف است اظهار داشت:در این سنین به هیچوجه قادر نیستیم که با کودک ارتباط برقرار کنیم لذا پوسیدگی دندانی به سرعت پیشرفت کرده و خیلی وقتها برای ترمیم پوسیدگی مجبور به استفاده از بیهوشی در بیمارستانها هستیم.
وي با بیان اینکه هدف اصلی برگزاری این کنگره، پیشگیری از بیماریهای مرتبط با دهان و دندان کودکان است، تصریح کرد: در این کنگره آموزشهای بیشتری در حوزه چگونگی کنترل رفتار کودک در محیط دندانپزشکی به متخصصان داده میشود.
رييس انجمن دانپزشکان کودکان ايران خاطر نشان کرد: کنترل رفتار کودک از جمله مهمترین وظایف دندانپزشکان کودک است که به علت دوست نداشتن کودک به معاینه دندانپزشک، آشنایی با راهکارهاي ارتباطي، برای پزشک از اهمیت ویژهای برخوردار است.
دکتر حسين افشار با اشاره به اينکه در حال حاضر 350 تا 400 دندانپزشک کودک در کشور فعاليت مي کنند اظهار داشت:توزيع دندانپزشکان کودکان بيشتر در شهرهاي بزرگ است و اين امر موجب شده، در برخي از مواقع والدين براي درمان مشکلات دنداني کودک خود از شهرهاي کوچک به ديگر شهرها مراجعه کنند.
رييس انجمن دندانپزشکي کودکان ايران، وجود امکانات را از دلايل اصلي تمايل دندانپزشکان کودک به فعاليت در شهرهاي بزرگ عنوان کرد و اظهار داشت: اگر امکانات را به شهرستانها ببریم بطور مسلم تمایل دندانپزشکان کودک براي استقرار در این مکانها افزایش می یابد.
وي در ادامه در خصوص وضعيت مشهد در زمينه دندانپزشک کودک اظهار داشت: در حال حاضر 35 دندانپزشک کودک در مشهد فعال هستند که همکاری بسیار خوب تیمی آنها مهمترین ویژگی دندانپزشکان و اعضای هيات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
گفتني است:سيزدهمين کنگره بين المللي انجمن دندانپزشکي کودکان ايران با حضور بيش از 400 نفر از متخصصان و اعضاء هيات علمي دندانپزشکي کودکان به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد از 15 الي 17 مرداد در هتل پرديسان در حال برگزاري است.