نشست بررسي کيفيت نان هاي سنتي با هدف افزايش کيفي و حذف استفاده از جوش شيرين در مرکز بهداشت استان برگزار شد.
اين نشست با حضور نماینده فرمانداری مشهد، کارشناسان شرکت غله و اتحادیه صنف نانوایان ،کارشناسان آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو ، کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه در مرکز بهداشت استان ، برگزار شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اعلام این خبراظهار داشت:دراین جلسه موارد تاثیر گذار برکیفیت نان شامل وضعیت آرد از نظر مقدار گلوتن، میزان سبوس گیری، مدت زمان تخمیر، مدت زمان پخت نان درتنور، افزودنیهای مورد مصرف، میزان رضایت نانوایان از دستمزد و نرخ فروش و همچنین چگونگی نگهداری و دسته بندی نان توسط مردم، مورد بحث وبررسی قرار گرفت و نقطه نظرات کارشناسی اعلام شد.
مهندس باباخانی تهیه برنامه کنترلی توسط نهادهای ناظر در خصوص بهبود کیفیت نان و پیگیری برنامه را، از مصوبات این جلسه اعلام کرد.