مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مسمویت دارویی شایعترین نوع مسمومیت عنوان و اظهار کرد: در صورت مسمومیت با دارو با پرهیز از هر گونه خود درمانی به نزدیکترین مرکز درمانی باید مراجعه کرد.

دکتر حمید رضا ریحانی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در میان گروه های سنی، کودکان بیش از دیگر گروه ها در معرض مسمومیت با دارو قرار دارند خاطر نشان کرد:  اگر کودک ناخواسته دارو مصرف کرد قبل از مشورت با پزشک به او چیزی خورانده نشود و بهتر است که اگر از داروی خورده شده مطلع شدند پاکت مورد نظر را نیز به پزشک نشان دهند.

وی با اشاره به اینکه در زمان حادثه اگر افراد از مرکز درمانی خیلی دور هستند در ابتدا می توانند با اورژانس برای مشورت تماس بگیرند،  تصریح کرد: عوارض داروها بسته به نوع دارو، دز مصرفی، سن کودک و زمان رسیدن برای معاینه و درمان متفاوت است و در برخی از مواقع برخی کودکان بر اثر عوارض مصرف داروهای قلب و متادون جان خود را از دست داده اند.

مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه نحوه نگهداری داروها با هم متفاوت است و هر دارویی در پاکت خودش نگهداری شود اظهار کرد: تمام داروها باید در درمای زیر 25 درجه نگهداری شوند همچنین باید به روش نگهداری داروها که روی پاکت آنها نوشته شده دقت شود برخی داروها یخچالی هستند و برخی باید در جای خشک، خنک و به دور از نور افتاب و رطوبت باشند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image