مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد  اظهار کرد: حدود یک هزار و چهارصد پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

علی اصغر اسماعیل زاده در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ شامل 1248 مورد پروانه ساخت، 142 مورد پروانه بهره برداری و 9 مورد پروانه مسئول فنی بوده است. 

وی ضمن اشاره به برگزاری جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و‌ در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد‌غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و بهداشتی طی سه ماهه اول سال جاری؛ سلسله جلسات این کمیته با حضور معاون غذا‌‌ و‌ دارو، مدیر نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌ بهداشتی و مدیر آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، جمعی از کارشناسان مدیریت های نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی معاونت‌های غذ‌او‌دارو دانشگاه/دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد، تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشکده بهداشت، نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی ،برگزار که طی دوازده  جلسه حدود یک هزار و چهارصد عدد پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی، مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می گردد. 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image