سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ارجاع بیماران به نزدیکترین داروخانه برای تهیه دارو از مزایای اجرای نسخه الکترونیک به شمار می رود که این امر به طور حتم در تکریم و افزایش رضایت مندی تاثیر گذار خواهد بود.
دکتر محمد علی کیانی در نشست با سرپرست معاونت غذا و دارو و مدیران این حوزه ضمن قدردانی از تلاش های ارزنده معاونت غذا و دارو در تامین، ذخیره سازی و اجرای برنامه های نظارتی خاطر نشان کرد: در راستای پیشگیری و کنترل چرخه انتقال ویروس کرونا، رعایت دستورالعمل های بهداشتی در داروخانه ها الزامی است و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره بر چابک سازی و تسهیل سازی و با تاکید براستفاده از استراتژی کاربردی در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه ،امنیت غذا و رضایتمندی گیرندگان خدمت خاطر نشان کرد:استمرار کنترل مواد غذایی و نظارت بر داروهای طب سنتی برای حمایت از مصرف کننده و آحاد مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار هست.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست به ارائه گزارشی از فعالیت های معاونت از جمله ملزومات و تجهیزات پزشکی، نظارت بر مواد غذابی،آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، امور دارو و مواد تحت کنترل پرداخت.
دکتر ناصر وحدتی اظهار کرد: تمامی خدمات این معاونت به صورت الکترونیکی انجام میشود که با اجرای این برنامه، در مصرف کاغذ صرفه جویی مالی قابل توجهی شده است .
وی با بیان استقبال روز افزون مردم از سامانه ۱۹۰ مخصوصا در دوران کرونا خاطر نشان کرد: سوالات دارویی معمولا به سه دسته کمبود دارویی، داروهای کمیاب و سوالات علمی تقسیم میشود که از طریق این سامانه کاربران از داروخانه های توزیع کننده داروهای کمیاب و همچنین اطلاعات دارویی مطلع میشوند.
خبرنگار: مکرم