مدير امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: برای حفظ سلامت عمومی از ابتدای امسال تا کنون 950 مورد محصول کشاورزی به لحاظ سلامت مواد غذایی مورد ارزیابی قرار گرفتند.
دکتر میترا رضایی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی مواد غذایی به طور مستمر تحت بررسی و بازدید قرار می گیرند، خاطر نشان کرد: از ابتدای سال تاکنون هزار و 655 مورد بازدید از واحدهای تولیدی انجام شده است .
وی با بیان اینکه 596 مورد مجوزهای بهداشتی در دو حوزه صادرات و واردات تاکنون ثبت شده است که در آن کیفیت مواد غذایی و آشامیدنی به لحاظ آلاینده های محیطی و کشتی مورد ارزیابی قرار می گیرد، گفت: 523 مورد نمونه برداری نیز به دلیل بررسی سطح کیفی مواد غذایی و آشامیدنی از واحدهای تولید انجام شده است.
دکتر رضایی با بیان اینکه نحوه کشت و تهیه و طبخ و فرآوری مواد غذایی در تمام مراحل مورد ارزیابی قرار می گیرد، اظهار کرد: 46 مورد از واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی به دلیل تخلفات از ابتدای سال به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدير امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه به لحاظ سطح سموم موجود در مواد غذایی بخصوص وارداتی نیز 950 محصول کشاورزی مورد ارزیابی قرار گرفته است ، گفت: همچنین 200 مورد بازدید و نمونه برداری از سطح تولید نیز از ابتدای سال تاکنون ثبت شده است.