در راستای برنامه تحول نظام سلامت و اجرای بسته ارتقا هتلینگ، بازسازی و بهسازی 58 بخش مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: پس از بازدید سال گذشته وزیر بهداشت در بیمارستان قائم(عج) 27 میلیارد تومان اعتبار به منظور ساماندهی، بازسازی و بهسازی فضای این مرکز تعلق گرفت که تا کنون 17 میلیارد تومان از این اعتبار اختصاص یافته است.
دکتر محمد هادی سعید مدقق خاطر نشان کرد: بر این اساس بازسازی و بهسازی 25 هزار متر مربع از فضای بیمارستان قائم(عج) در قالب 58 بخش بستری، بخش های مراقبت ویژه شامل ICU,CCU و فضای لابی در هشت فاز در دستور کار قرار گرفت که تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.
مرحله نخست،بازسازی و بهسازی هفت بخش در قالب 5 هزار متر مربع
وی تصریح کرد: در مرحله نخست، بازسازی و بهسازی کامل هفت بخش با فضایی بالغ بر 5 هزار متر مربع زیر بنا در حال اجراست که یک هزار متر مربع از این طرح شامل بخش مراقبتهای ویژه با 24 تخت، بخش قلب و لابی آماده بهره برداری شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: اورژانس متمرکز و بخش گوش، گلو و بینی بالغ بر دو هزار متر مربع نیز به زودی افتتاح خواهد شد و بخش های استروک، شیمی درمانی و پروسیجر با زیر بنای دو هزار متر مربع تا پایان آبان ماه افتتاح خواهد شد.
دکتر مدقق با اشاره به اینکه پس از افتتاح بخش قلب، همزمان دو بخش دیگر شامل CCU، جراحی 5 و کت لب تخلیه شده و شروع به بازسازی خواهد شد اظهار داشت: با توجه به تهیه نقشه ها، برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار، خرید کلیه مصالح و برنامه ریزی جهت بکارگیری پیمانکار در سه نوبت کاری، هر بخش در طی مدت دو ماه و به طور کل هر یک هزار متر مربع در طی بازه زمانی دو ماهه بهره برداری می شود.
برنامه ریزی برای استخدام 98 نیروی پرستار در بیمارستان قائم(عج)
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی، در آزمون استخدامی آبان ماه امسال پیش بینی استخدام 98 نیروی پرستار و 5 منشی بخش(کارشناس مدارک پزشکی)برای بخش های تازه تاسیس بیمارستان قائم(عج) شده است.
دکتر مدقق افزود: همچنین جهت بکارگیری 35 نیروی کمک پرستار جهت بخش هایی که به زودی به بهره برداری خواهند رسید، در حال اخذ مجوز لازم از وزارت بهداشت هستیم.
افزوده شدن 32 تخت به مجموع تخت های نورولوژی بیمارستان قائم(عج)
وی در ادامه با اشاره به اجرای پروژه بخش بیماری های عروق مغزی در بیمارستان قائم(عج) در سال گذشته اظهار داشت: راه اندازی و انتقال سریع بیماران اورژانس اعصاب به این بخش منجر به تخلیه اورژانس و کاهش ماندگاری بیمار در اورژانس اعصاب شده است و در مجموع 32 تخت به تخت های نورولوژی اضافه شده است.
دکتر مدقق با تاکید بر اینکه این بخش ظرفیت پذیرش بیمار تا 42 تخت را هم داراست اظهار داشت: در حال حاضر پزشکان متخصص اعصاب به صورت شبانه روزی در بیمارستان ارائه خدمت می نمایند.
پیشرفت 90 درصدی اورژانس متمرکز بیمارستان قائم(عج)
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای پروژه اورژانس متمرکز در طبقه همکف بیمارستان قائم(عج) اظهار داشت: این طرح در حال حاضر با پیشرفت 90 درصدی در حال اجراست و به زودی افتتاح خواهد شد.
دکتر مدقق گفت: با اضافه شدن اورژانس متمرکز و حضور متخصصین طب اورژانس از بسیاری از بستری های غیر ضروری جلوگیری خواهد شد و با افزایش در چرخش بیمار، ماندگاری بیماران در اورژانس کمتر شده و در نهایت منجر به ارائه خدمات در سطوح بالاتر خواهد شد.
وی افزود: پیش بینی حداقل 24 تخت برای اورژانس متمرکز شده است و ظرفیت تخت های قلب نیز از 36 به 56 تخت افزوده خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ازدحام ایجاد شده در بیمارستان قائم(عج) را ناشی از جابجایی هایی دانست که در راستای اتمام پروژه های هتلینگ بیمارستان در حال انجام است که می توان به کاهش فضای 16 تخت پشتیبان نورولوژی در طبقه همکف تخصیص فضای ای سی یو به بیماران قلبی و همچنین جانمایی بیماران اروژانس در راهروی ورودی بیمارستان اشاره کرد.