بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور که ششم الی نهم مهر ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، به کار خود پایان داد.
به گزارش وب دا، در این جشنواره بیش از 25 هزار نفر از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در هشت بخش و 38 رشته شرکت کردند و در مرحله نهایی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد،۲۲۶ نفر از منتخبین گروه های اساتید، کارکنان و دانشجویان در رشته های مختلف طی سه روز،(ششم الی نهم مهر ماه)معرفی و با اهدای لوح تقدیر و جوایزی از آنها قدردانی به عمل آمد.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در آیین اختتامیه این جشنواره که در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، ،قول ثابت و تصمیمات منطقی و ریشهدار را لازمه همه فعالیتها و برنامههای کشور دانست و بر ضرورت وجود تقوا در همه شئون زندگی و مدیریتی جامعه تاکید کرد.
دکتر مسعود پزشکیان با اشاره به بخشی از وصیتنامه مولا علی(ع) «اوصیکم بتقوی الله تعالی و الا تبغیا الدنیا و ان بغتکما و لا تأسفا علی شیء منها زوی عنکما و قولا بالحق ...» درباره مفهوم تقوا از دیدگاه نهجالبلاغه تصریح کرد: در این فرمایش مولا علی(ع)، به انسان توصیه میشود که در طلب دنیا نباشید، دنیا شما را دنبال خواهد کرد و بر چیزی از دنیا که از شما گرفته شده، تأسف نخورید و همیشه حق را بگویید و با ظالم دشمنی کنید و دست مظلوم را بگیرید.
وی ادامه داد: به زبان مدیریتی و ساده، تقوا حرکتی بدون خطا است، چنانچه در هر جایگاهی مانند سیاستمدار، تاجر، پزشک یا حتی دانشجو بتوانیم حرکت و گامهای بدون خطا داشته باشیم، آنگاه شاهد جامعه وارسته خواهیم بود.
دکتر پزشکیان تصریح کرد: در قرآن کریم بر مسلمانان تاکید شده که حرف درست را بزنند و دوم چیزی را که نمیدانند تکذیب نکنند و این مهمترین بحث قرآن است که علاوه بر امور فردی در عرصههای سیاست و مدیریت هم باید شیوه جاری و ساری باشد، یعنی براساس شواهد درست تصمیم بگیریم و براین اساس نیز حرف بزنیم و عمل کنیم.
مخاطبان برای دریافت تصاویر مراسم اختتامیه به اینجا مراجعه کنند.