به منظور گسترش تولید برنامه های سلامت محور، قرار داد همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی منعقد شد.
به گزارش وب دا، در مراسمی که با حضور دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هیات رییسه و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه و همچنین نصر پور مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی و معاونین این مرکز در سالن جلسات ساختمان قرشی برگزار شد، قرار داد همکاری میان این دو نهاد به امضاء رسید.
دکتر مهرابی بهار در این نشست ضمن قدردانی از همکاری مناسب صدا و سیما مرکز خراسان رضوی در تولید برنامه های سلامت محور، به نقش رسانه های گروهی در افزایش سواد سلامت و آگاهی مردم اشاره کرد و اظهار داشت: به طور حتم همکاری موثر رسانه های گروهی به ویژه صدا و سیما با دانشگاه می تواند در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های غیر واگیر موثر باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر لزوم انعکاس دستاوردهای حوزه سلامت و خدمات این دانشگاه به مردم تاکید و خاطر نشان کرد: این امر نه تنها موجب اطلاع مردم از خدمات این دانشگاه می شود بلکه در گردشگری سلامت نیز موثر خواهد بود.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی و رضایت از همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تولید برنامه های سلامت محور اظهار داشت: صدا و سیما آمادگی تولید مجموعه های فاخر برای معرفی نخبگان دانشگاه علوم پزشکی را دارد.
نصر پور تاکید کرد: همچنین صدا و سیما آمادگی انعکاس خدمات دانشگاه و عملکرد دانشگاه با هدف گسترش گردشگری سلامت را نیز داراست.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از همکاری دانشگاه با صدا و سیما در سال گذشته اظهار داشت: در سال گذشته دو هزار و 700 دقیقه برنامه به صورت مشترک با صدا و سیما تهیه و از طریق شبکه استانی (سیما و صدا) پخش شد.
دکتر علی عماد زاده موضوع طب سنتی و بهداشت روان را یکی از محورهای اصلی اطلاع رسانی در سال گذشته برشمرد و اظهار داشت: برنامه های با موضوع طب سنتی با رویکرد افزایش آگاهی مردم در زمینه استفاده از مراکز مجاز درمانی و مورد تایید دانشگاه و جلوگیری از ورود افراد غیر کارشناس در این حوزه تولید شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به استقبال شهروندان از برنامه های طنز، در سال گذشته تولید برنامه های سلامت محور در قالب طنز نیز در دستور کار قرار گرفت.
دکتر عماده زاده خاطر نشان کرد: در سال گذشته 180 نفر از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در تولید برنامه های صدا و سیما در قالب مهمان و کارشناس و یا در تولید برنامه ها با عنوان مشاور مشارکت داشته اند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در قرار داد سال جاری میان دانشگاه و صدا و سیما تولید مجموعه های پویا نمایی در قالب موشن گرافی نیز برنامه ریزی شده است. که بر این اساس 50 موضوع با محوریت اولویت های سلامت استان با مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه تعیین و قرار است در 50 دقیقه در مدت 7 ماه از شبکه استانی و سراسری پخش شود.
دکتر علی عماد زاده توجه به بحث نظر سنجی میدانی را از تفاوت های قرار داد امسال میان دانشگاه و صدا و سیما عنوان کرد و اظهار داشت: بر این اساس قرار است صدا و سیما پس از هر برنامه به صورت علمی نظر سنجی از کیفیت برنامه ها داشته باشد.
در پایان این نشست قرار داد همکاری میان صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد به امضا رسید.