همزمان با هفتمین روز از هفته سلامت با عنوان " نهاد خانواده و مسئولیت اجتماعی" همایش پیاده روی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب دا، در این همایش که با استقبال کارکنان شاغل در سازمان مرکزی و واحدهای زیر پوشش دانشگاه برگزار شد،دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه، دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر بهرامی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر صابری معاون غذا و دارو و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه نیز حضور داشتند.
در این برنامه شرکت کنندگان، در محوطه شهرک دانش و سلامت پیاده روی کرده و نسبت به روش تغذیه مناسب آگاهی یافتند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این همایش با اشاره ه به نصب چراغ راهنمای سلامت بر روی تمامی محصولات غذایی و صنعتی در خراسان رضوی اظهار داشت: نصب چراغ راهنمای سلامت بر روی محصولات غذایی به منظور آگاهی و کمک به مصرف کنندگان برای شناسایی ویژگیهای تغذیه ای به صورت ساده، شفاف و قابل درک و به منظور ارتقای سلامت جامعه اجرا شده است.
دکتر صابری تصریح کرد: در قالب چراغ راهنمای سلامت ارزش غذایی مواد غذایی به لحاظ قند، چربی، نمک، اسیدهای چرب ترانس و پروتئین همانند چراغ راهنما با سه رنگ سبز، قرمز و زرد مشخص شده است.
به گفته وی، رنگ قرمز، زرد و سبز به ترتیب نشان دهنده زیاد بودن، متوسط و اندک بودن موادی شامل نمک، قند، پروتئین، چربی و اسیدهای چرب ترانس در یک محصول غذایی است.
در پایان این همایش به قید قرعه به شرکت کنندگان هدایایی از جمله دوچرخه، لباس و وسایل ورزشی اهدا شد.