تعدادی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه برگزاری جشن پیاده روی خانوادگی پرسنل و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواستار برگزاری این مراسم به صورت ماهانه جهت رشد نشاط و شادابی در کارکنان دانشگاه شدند.

به گزارش وب دا؛ سلامتی، تندرستی، نشاط و شادی، امید و سرحالی، حس خوب بودن و شاد زیستن، داشتن انرژی بالا و... از جمله مهمترین نیازهای اساسی هر انسانی است؛ که در صورت دارا بودن این صفات در آدمی دیگران نیز از معاشرت با وی دارای حس خوبی خواهند بود.

در برابر این همه صفات و حس های مثبت فرتوتی، ناتوانی، ناامیدی، خستگی، بی حالی، عصبانیت،بیماری و ... قرار دارد که در صورت عدم مراقبت فرد، زندگی وی را با سردی و خشکی روبه رو  خواهد ساخت و انسان ها نیز چندان دلخوش به همراهی چنین افرادی نیستند.

داشتن صفات سرزندگی در انسان؛ دانشگاه علوم پزشکی مشهد را بر آن داشت تا طبق روال هر سال خود برنامه پیاده روی  خانوادگی پرسنل دانشگاه را در تاریخ ششم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار و از تمامی کادر خود درخواست کند تا این برنامه را در روال زندگی خود قرار دهند.

پیشاپیش تمامی شرکت کنندگان در این همایش؛ دکتر مهرابی بهار؛ رئیس، دکتر بهرامی؛ معاون بهداشتی، دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر صابری؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.

دکتر صابری در حاشیه این مراسم در گفت و گو با وب دا؛ اظهار امیدواری کرد که این گونه برنامه ها در دانشگاه بیشتر باشد و تنها منحصر به هفته سلامت نشود.

وی ادامه داد: من به دوستان روابط عمومی و تربیت بدنی دانشگاه پیشنهاد می کنم ماهانه و در مکان های مختلف دانشگاه این برنامه را اجرا کنند؛ زیرا این رفتار در ابتدا به نفع کارکنان و در درجه دوم به سود مردم است تا کارکنانی با نشاط جهت ارائه خدمات درمانی و بهداشتی بهتر داشته باشند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: اگر این برنامه به صورت خانوادگی انجام شود موجب قرار گرفتن اعضای خانواده در کنار یکدیگر و ترویج پیاده روی خواهد شد؛ که این مهم نیز بهره وری خاص خود را دارد و رشد صمیمت بین کارکنان را به دنبال خواهد داشت.

جشن پیاده روی خانوادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز می شود و تمامی شرکت کنندگان؛ که تعداد بسیاری از آن ها با همسران، فرزندان و اعضای خانواده خود به این جشن آمده اند به سمت در ورودی شهرک دانش و سلامت حرکت می کنند.

شرکت کنندگان با در دست داشتن شماره های قرعه کشی نیز امید دارند بتوانند برنده جوابز اصلی این جشن که پنج عدد دوچرخه است شوند.

در این فاصله به گفتگو با دکتر اسماعیل زاده پرداخته و نظر وی را در خصوص برگزاری این برنامه جویا شدم

وی با تاکید بر این که روزانه نیم ساعت فعالیت ورزشی دارم، بیان داشت: به میمنت شعار سلامت در سال 96 که زندگی سالم توام با شادی و نشاط است این برنامه برگزار شد؛ که انجام چنین حرکت بزرگی همراه با شور و شعف در کنار خانواده ها جای تبریک دارد.

دکتر اسماعیل زاده ادامه داد: امیدواریم در راستای ارائه خدمات مطلوب تر برگزاری این گونه برنامه های تاثیر گذار افزایش پیدا کند. تاثیری که می تواند تغییر رفتار زندگی و عوامل موثر بر آن را اصلاح،روش تغذیه مناسب را دنبال، کاهش میزان مصرف چربی، نمک، روغن و اسیدهای چرب ترانس را ایجاد و زندگی با نشاط همراه با ورزش و تحرک را در پی داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: توصیه ام این است؛ که همکاران خودشان می توانند برنامه موثری برای نشاط و سرزندگی در زندگی خود از جمله پرهیز از رفتارهای تغذیه ای پر خطر و انجام فعالیت ورزشی مناسب داشته باشند.

در ادامه با دکتر بحرینی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به گفتگو نشستیم تا اهمیت برگزاری چنین مراسمی را از نگاه وی جویا شویم.

دکتر بحرینی در ابتدا گفت: در اهمیت تاثیر ورزش در سلامتی هیچ شکی وجود ندارد؛ اما آن چه که مهم است تداوم این رفتار مثبت در زندگی مخصوصا در میان کارکنان  بویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی است.

وی ادامه داد: امیدواریم با توجه به استقبال همکاران دانشگاه از این مراسم؛ در ماه های آینده نیز شاهد برگزاری چنین برنامه هایی باشیم؛ تا ورزش در میان خانواده دانشگاه نهادینه شود.

دکتر بحرینی خاطر نشان کرد: اطلاع رسانی، تبلیغات و از همه مهمتر خواستن خود مردم و کارکنان دانشگاه در ترویج سلامتی بسیار دارای اهمیت است؛ تا با انجام رفتارهای صحیح شعار بهداشت و درمان که پیشگیری قبل از درمان است تحقق یابد.

در ادامه با دکتر محمد جعفر صادقی؛ مدیر مبارزه و پیشگیری از بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه به گفتگو نشستیم وی در ابتدا خاطر نشان کرد: ورزش نقش مهمی در سلامتی دارد و یکی از عواملی که از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند بحث تحرک است.

وی ابراز داشت: متاسفانه بر اساس آمارها در جامعه ما تحرک به اندازه کافی وجود ندارد و بیش از 86 درصد از مردم تحرک ناکافی دارند.

دکتر صادقی بیان داشت: حداقل گام هایی که هر فردی برای سلامتی خود روزانه باید بردارد هفت هزار قدم است؛ اما به طور معمول افراد از هنگام بیداری تا زمان خواب بیش از دو هزار و 500 گام بر نمی دارند و در صدد جبران بی تحرکی خود نیز نیستند؛ که در نتیجه هنگامی که تحرک کافی نباشد سلامتی مورد نیاز بدن نیز ایجاد نمی شود.

مدیر مبارزه و پیشگیری از بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت:امیداریم این کار آغاز کننده بیان نقش خانواده ها در کنار یکدیگر جهت حفظ سلامتی و ترویج فرهنگ پیاده روی باشد. شور نشاط و تحرک نقش مهمی در سلامتی افراد دارد و بر این اساس من به طور متوسط هر روز هفت هزار گام بر می دارم.

دکتر صابری در این مراسم توضیحاتی در خصوص مواد غذایی که رنگ سلامت آنها سبز، قرمز و نارنجی است ارائه داد و قرعه کشی جشن نیز همراه با اجرای سرود زنده روشندل "مصلحی" و مجری گری جواد نوکندی انجام شد.

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش می توانند به اینجا مراجعه کنند.

 

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image