رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه مردم با عینک رسانه ها عملکرد سازمان ها و نهادها را مورد بررسی قرار می دهند اظهار داشت: می توان به طور قطع گفت گه مهندسی فرهنگی جامعه در دست رسانه های گروهی است.
به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار در دیدار با مدیر مسئول و جمعی از خبرنگاران، دبیران و سردبیران روزنامه قدس که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد ضمن تبریک روز خبرنگار به تمامی فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی تصریح کرد: ارتباط میان مردم و سازمان ها توسط رسانه های گروهی انجام می شود و مردم می توانند از این طریق عملکرد سازمان ها را مورد محک قرار دهند.
وی با بیان اینکه رسانه های گروهی با توجه به موقعیت اجتماعی خاصی که در جامعه دارند نقش موثری در ایجاد آرامش و یا بروز هیجان و استرس دارند اظهار داشت: انتقال صحیح اطلاعات و اخبار به دور از هر گونه سوگیری نقش موثری می تواند در ایجاد آرامش در جامعه داشته باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: برخی از رسانه های گروهی تنها به دنبال انعکاس کاستی ها به مردم هستند که این امر نه تنها موجب کم شدن اعتماد بلکه استرس و ناراحتی در جامعه را نیز به دنبال دارد.
دکتر مهرابی بهار در ادامه به اقدامات انجام شده حوزه سلامت در سال های اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: به طور قاطع می توان گفت عدالت در سلامت در سال های اخیر گسترش چشمگیری یافته است و کاهش پرداختی بیماران بستری به طور میانگین به کمتر از هفت درصد یکی از اقدامات انجام شده در این راستا به شمار می رود.
وی تاکید کرد: اگر حمایت های مالی مناسبی از برنامه تحول نظام سلامت می شد به طور حتم میزان پرداختی مردم نیز بیشتر کاهش می یافت.
دکتر مهرابی بهار با بیان اینکه در گذشته بیماران در صورت نداشتن تمکن مالی باید از کانال های مختلفی از جمله استانداری و دفتر امام جمعه اقدام می کردند و این امر بیماران و همراهان آنها را با مشکلات زیادی روبرو می کرد اظهار داشت: در حال حاضر شان و کرامت بیماران مورد توجه قرار گرفته و بیماران در صورت نداشتن شرایط مالی با حمایت مددکاری از تخفیف های درمانی برخوردار می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ به ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق محروم به عنوان یکی از شاخص های عدالت در سلامت اشاره کرد و اظهار داشت: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت ماندگاری پزشکان از 14 روز به 24 روز در ماه رسیده است و خدمات نیز به صورت 24 ساعته در مناطق محروم ارائه می شود.
دکتر مهرابی بهار؛ گسترش خدمات بهداشتی در مناطق مختلف استان را از دیگر دستاوردهای برنامه تحول نظام سلامت برشمرد و تصریح کرد: با اجرای این برنامه تمامی مردم زیر پوشش مراقبین سلامت قرار گرفتند که این امر موجب شناسایی بیماران مزمن از جمله فشار خون ، سرطان و دیابتی قبل از حاد شدن بیماری شده است.
وی گسترش خدمات بهداشتی در مناطق حاشیه شهر مشهد را از دیگر دستاوردهای برنامه تحول در حوزه بهداشت عنوان کرد و گفت: با اجرای این برنامه بیش از یک میلیون و 200 هزار نفر از ساکنان مناطق حاشیه شهر مشهد زیر پوشش خدمات بهداشتی قرار گرفتند و 119 پایگاه و 42 مرکز خدمات جامع سلامت نیز راه اندازی شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه خدماتی که در حوزه سلامت در سال های اخیر شده بسیار گسترده است از فعالان رسانه های گروهی خواست اقدامات انجام شده در این حوزه را به اطلاع مردم برسانند.
گفتنی است: در این دیدار دکتر عماد زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه و اخباری مسئول ارتباط رسانه ای روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.