یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: انسانی که در دنیا صبر واستقامت می کند علاوه بر اثرات مادی و معنوی صبر خود در دنیا از مواهب آخرت نیز بهره مند می شود و خدواند در قرآن کریم جایگاه این افراد را مشخص می کند.
به گزارش وب دا؛ حجت الاسلام دکتر هاشم زهی امروز در مراسم روز ششم محرم در جمع کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که انتهای جاده صبر و استقامت به کجا ختم می شود؟ گفت: خداوند در آیات 30 الی 32 سوره فصلت انتهای کار افرادی که صبر و استقامت در زندگی خود دارند را مشخص می کند و در ابتدا می فرماید« این افراد در زندگی خود خوف و حزنی نخواهند داشت».
وی ادامه داد: امروزه مردم دچار بیماری های استرس و اضطراب هستند؛ اما خداوند می فرماید« کسی که در زندگی صبر و پایداری دارد آرامش خواهد داشت و خوف را که ترس مربوط به آینده است و حزن را که غم مربوط به حوادث گذشته است را نخواهد داشت».
این استاد حوزه و دانشگاه بشارت به بهشت موعود را از دیگر ثمرات داشتن صبر و پایداری دانست و تاکید کرد: بهشت دنیا خانواده دینی است و اگر در زندگی افراد خانواده صبر و پایداری وجود داشته باشند خانواده ای بهشتی خواهند داشت.
حجت الاسلام دکتر هاشم زهی ابراز داشت: ارتباط محکمی بین عمران و آبادانی و استقامت وجود دارد به نحوی که خداوند در قرآن می فرماید« هر مصیبتی به شما می رسد به دلیل اعمال شما است» که نشان می دهد رابطه مادی بین صبر و پایداری و اتفاقات زندگی وجود دارد.
وی تصریح کرد: فرد صبور و پایدار در دنیا و آخرت عزیز می شود و عاشورا در حقیقت درس عزتمندی استقامت و آزادگی است. امروزه همه آزاد اندیشان و مدعیان آزادی در جهان می توانند درس آزادگی را از امام حسین(ع) بیاموزند.
این استاد حوزه و دانشگاه انتهای مسیر مقاومت را مرگ احلی من العسل دانست و اظهار داشت: امام حسین(ع) در برابر سئوال حضرت قاسم(ع) که آیا ایشان نیز روز عاشورا به شهادت می رسند یا خیر؟ پرسیدند« مرگ نزد تو چگونه است؟ وحضرت قاسم(ع) فرمودند« احلی من العسل» و این انتهای کار استقامت ورزان در راه خدا است.
حجت الاسلام دکتر هاشم زهی عاشورا را مکتب فرهنگ استقامت عنوان کرد و گفت: امام حسن(ع) بسیار حلیم بودند به نحوی که پس از شهادت ایشان مروان بن حکم استاندار مدینه زیر تابوت ایشان را گرفته بود. در این حال امام حسین(ع) فرمودند« تو در دوران زندگی برادرم خون به دل ایشان کردی اکنون این جا چه میکنی؟ که مروان پاسخ داد« من این کار را با کسی انجام دادم که حلمش از کوه های اطراف مدینه بیشتر بود».
وی مهمان بودن انسان پایدار نزد خداوند در بهشت را از دیگر ثمرات داشتن صبر در زندگی دانست و اظهارداشت: افراد صبور در طول زندگی مشمول یاری و امداد الهی هستند و از لغزش ها حفاظت می شوند.