رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت: جذب حداکثری دانشگاهیان به فعالیتهای قرآنی و ترویج فرهنگ تابناک قرآن کریم و اهل بیتعلیهمالسلام در بین آنها از مهمترین برنامه های این مرکز به شمار می رود.
به گزارش وب دا، بحرالعلوم ؛افزایش سطح کیفی فعالیتها و تأثیرگذاری بر مخاطبان را از دیگر برنامه های این مرکز برشمرد و خاطر نشان کرد و اظهار داشت: در سال های اخیر مشارکت دانشگاهیان علوم پزشکی در جشنواره های قرآنی سیری صعودی داشته است و در سال جاری تاکنون حدود ۶۴هزار نفر از دانشگاهیان در این جشنواره مشارکت داشته اند که این روند نشان از این دارد که فعالیتهای مرکز قرآن و عترت و فعالیت معاونان فرهنگی و دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سالهای گذشته منجر به جذب بیشتر دانشگاهیان به فعالیتهای قرآنی شده است.
وی در بخش دیگری از گزارش به آمار میزان رتبههای کسب شده توسط دانشجویان علوم پزشکی کشور در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان در چهارسال گذشته اشاره کرد و گفت: در بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاههای سراسر کشور فقط ۴ رتبه توسط دانشجویان علوم پزشکی کشور کسب شد. در سیامین جشنواره ملی قرآن و عترت نیز دانشجویان علوم پزشکی کشور موفق به کسب دو عنوان مقام شدند.
بحرالعلوم افزود: این روند با اقدامات و فعالیتهایی که در مرکز قرآن و عترت و دانشگاههای علوم پزشکی در چندسال گذشته انجام دادند تغییر کرد چنانچه شاهد این هستیم که در سیو یکمین جشنواره قرآن و عترت تعداد رتبههای کسب شده دانشجویان علوم پزشکی به ۱۶ رتبه افزایش یافت و این عدد در جشنواره سیو دوم به ۴۲ رتبه افزایش یافت که نشان از رشد ۱۶۲.۵ درصدی در چهار سال گذشته است.
رییس مرکز قرآن و عترت با تأکید بر اینکه این روند منجر به کسب رتبه نخست توسط وزارت بهداشت در سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان برای اولین بار در بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شد، گفت: مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در تلاش است با ادامه این روند و با کمک مدیران و مسئولان دانشگاهی مسیر مشارکت حداکثری دانشگاهیان در فعالیتهای قرآنی را هموارکند و در این مسیر طراحیها و برنامههای متعددی را طراحی کرده است.