نخستین دورهی جلسات معرفتی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری، با برگزاری سه نشست کارگاهی با موضوعات " غرب شناسی" ، " تعلیم و تربیت اسلامی" و " تاریخ و تمدن اسلامی" برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این جلسات در نیمه اول مردادماه و در قالب کارگاه های 16 ساعته به مدت یک هفته در دانشکده داروسازی برگزار گردید.
در نخستین کارگاه از دوره های فوق که با عنوان " غرب شناسی " و با حضور دکتر ابوالفضل روحی برگزار شد موضوع روشنفکری دینی در اسلام و مسیحیت و مباحث مرتبط با آن از جمله؛ وحی و تجربه دینی، پلورالیسم دینی، هرمونوتیک متون مقدس، ماهیت دین و مسئله نجات، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
در نشست کارگاهی « تعلیم و تربیت اسلامی» نیز که با حضور دکتر علی قائمی برگزار شد، اصول تربیت اسلامی و اهداف آن (در شش بعد فردی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی)، مراحل و روش های تربیتی ( از دوران پیش از تولد تا پایان عمر ) و ثمرات تربیت اسلامی تبیین شد.
همچنین در کارگاه « تاریخ و تمدن اسلامی » دکتر هادی وکیلی به مبانی نظری اسلام و نحوه برخورد آن با فرهنگ و تمدن دیگر ملل اشاره و ضمن تبیین نحوه شکل گیری تمدن ایرانی - اسلامی در ایرانِ پس از ساسانیان، جامعیت و رشد همزمان علم در سه حوزه علوم انسانی ، تجربی و دینی را از مهمترین شاخصه های ایران پس از اسلام عنوان کرد.
گفتنی است؛ چهارمین جلسه کارگاهی دوره های فوق، 16الی20مردادماه با موضوع " سبک زندگی " برگزار خواهد شد.