کارگاه توانمند سازی فعالان دانشجویی دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی شمال شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این نشست در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این کارگاه 110 نفر از فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه ها و دانشکده های شمال شرق کشور در مدت دو روز با مهمترین موضوعات حوزه خبرنویسی و استانداردهای نشریه نویسی آشنا شدند.
دکتر اسماعیل زاده هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقاء سطح کیفی و توانمندسازی فعالان حوزه نشریات دانشجویی عنوان کرد و گفت:در شرایط فعلی نشریات دانشجویی نقش مهمی در روشنگری جامعه و قشر دانشگاهی دارند.
وی با بیان اینکه فضای مجازی فرصت مناسبی را برای فعالیت در حوزه های فرهنگی فراهم کرده است خاطر نشان کرد: باید فعالان عرصه نشریات دانشجویی در این فضا نیز فعالیت گسترده داشته باشند.
مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در حال حاضر 14 نشریه دانشجویی به صورت فعال و 9 نشریه نیمه فعال در دانشگاه منتشر می شود اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این کارگاه و سیاست های جدیدی که در مدیریت فرهنگی دانشگاه اتخاذ شده در سال تحصیلی جاری شاهد رشد کمی و کیفی نشریات دانشجویی باشیم.
دکتر اسماعیل زاده با بیان اینکه نشریات دانشجویی دانشگاه در دو شکل الکترونیکی و سنتی منتشر می شود خاطر نشان کرد: بر اساس سیاست های وزارت بهداشت و مدیریت فرهنگی، توسعه الکترونیکی نشریات دانشجویی مورد تاکید است.