وی به تشریح انواع جنگ پرداخت و اظهار داشت: جنگها به سه دسته جنگ سخت، نیمه سخت و جنگ نرم دستهبندی میشود. ابزار جنگ سخت در گذشته نیزه و شمشیر بوده و امروزه از تانک و موشک استفاده میشود و هدف آن ورود به سرزمینهای دیگر و غارت منابع و سرمایههای آن سرزمین و در کنار آن کشتار بوده است. همچون ورود کاشفان قاره امریکا و نابودی 400 قبیله سرخپوستان بومی برای غارت و تسلط بر آن منطقه.
بابا مرادی جنگ نیمه سخت را نوع دیگر جنگها عنوان داشت و تصریح کرد: نمونه این جنگ در تحریمهای سیاسی و اقتصادی علیه ایران است که با فشار و اعمال تحریم، قصد دستیابی به اهداف خود را دارند. همچنین در زمان پیامبر (ص) که ایشان و یارانش را در شعب ابیطالب محصور کردند تا از اعتقادات خود بازگردند.
وی ادامه داد: هدف از اعمال چنین رفتاری، صرف هزینه کمتر و استفاده از فردی از میان همان قوم برای تسلط بر منابع آنان است همان طور که حسنی مبارک سالها بر مصر تسلط داشت و اگر امروز شاهد تلاش برای ناامن کردن این کشور هستیم به این دلیل است که مصر سپر دفاعی اسرائیل بوده و آرامش این کشور با منافع اسرائیل همراه نیست.
کارشناس رسانه به آسیبهای جنگ سخت و نیمه سخت اشاره کرد و عنوان داشت: هزینه بالا و تأثیر موقت آن باعث پدید آمدن جنگ نرم برای پیشبرد اهداف آنان شود. جنگ نرم به وسیله رسانهها و برای تسخیر قلب و مغز مخاطب صورت میگیرد.
وی به راههای ورود اطلاعات به ذهن اشاره کرد و گفت: گوش و چشم عمدهترین راههای ورود اطلاعات به ذهن انسان است و همان طور که انسان مراقب غذای جسمی خود هستند، باید غذای روحی خود را نیز دائم کنترل کنند.
بابا مرادی اظهار داشت: کودکان و نوجوانان به طور معمول تا 15 سالگی به بلوغ عاقله نمیرسد و اتفاقات پیرامون خود را چه به صورت حقیقی و چه تخیلی مورد پذیرش قرار میدهند و صاحبان رسانه نیز در تلاش هستند تا از این طریق تفکرات خود را به مخاطب القاء کنند.
وی به تأثیر نامطلوب دیدن تصاویر تخیلی بر ذهن کودکان اشاره کرد و عنوان داشت: شخصیتسازیهایی که در برخی بازیها انجام میشود همچون زامبی ها و اویلها که موجودات مرده هستند ولی حرکت میکنند، برای کودکان که قدرت ادراک بین دنیای واقعیت و دنیای مجازی را ندارند قابل باور خواهد بود و این موضوع در سنین بالاتر باعث بروز برخی بیماریهای ادراکی خواهد شد.
این کارشناس موسسه پژوهشی امام رضا (ع) به بیان پیشینه برنامهریزی هجمه فرهنگی غرب علیه اسلام پرداخت و افزود: پس از تصمیم دنیای مسیحیت در نابودی دنیای اسلام توسط پاپ، جنگهای صلیبی از سال 1095 میلادی آغاز شد و پس از 200 سال جنگهای خونین، مسیحیت تنها توانست در یک جنگ برابر مسلمانان پیروز شود و این عقدهای بر دل آنان نسبت به مسلمانان ایجاد کرد به گونهای که پس از گذشت سالهای بسیار و تجزیه عثمانی، فرمانده نیروهای انگلستان به قبر صلاحالدین ایوبی، فرمانده سپاه اسلام در جنگهای صلیبی لگد می زند و به نوعی عقدهگشایی میکند.
وی ادامه داد: نمونه آن پس از حادثه 11 سپتامبر خود را نمایان کرد که جرج بوش، رییسجمهور وقت امریکا پس از آن حادثه اعلام کرد جنگ صلیبی نوینی آغازشده و دنیای مسیحیت قصد دارد تا دنیای اسلام را نابود کند.
بابا مرادی به پیشروی اسلام تا مرکز اروپا اشاره کرد و اظهار داشت: با پیشروی مسلمانان، آندلس در زمان جنگهای صلیبی که کشورهای اسپانیا و پرتقال کنونی را شامل میشود از تمدن اسلامی بهرهمند شده بود و مسلمانان و بناهای اسلامی فراوانی در آن وجود داشت تا آن که مسیحیان برای از بین بردن مسلمانان با استفاده از گسترش فساد در بین جوانان و نوجوانان مسلمان، زمینه انحراف فکری و اعتقادی آنان را فراهم کردند و سپس با قتلعام آنان و تخریب بناهای مسلمانان، اسلام را از اروپا خارج کردند.
وی تأکید کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری نسبت به تلاش دشمن برای آندلسی کردن ایران هشدار دادهاند، باید هوشیار بود و مانع از بروز چنین اتفاقی شد.
این کارشناس رسانه به بررسی بازیهای رایانهای پرداخت و به آسیبهای آنان اشاره کرد و گفت: دینستیزی، بارزترین هدفی است که بازیهای رایانهای آن را دنبال کرده و به ترویج تفکر داروینیسم میپردازند. داروین، اندیشمندی است که در مقابل تفکر خالق گرایان، تفکر داروینی مطرح کرده و معتقد به تکامل تدریجی انسان از تک سلولیهاست و بشر را با منشأ خدا و مخلوق بودند نفی میکند.
وی به معرفی فیلمها و بازیهای مروج این تفکر پرداخت و اظهار داشت: در سریال Kyle xy که شخص اول آن انسانی متولدشده خارج از رحم است، ماهیت خلقت را زیر سؤال میبرد و همچنین بازی رایانهای SPORE که بازیکننده را در نقش یک موجود تک سلولی معرفی کرده و او باید با از بین بردن دیگر موجودات و تغذیه از آنان به تکامل رسیده و ایجاد تمدن کند.
حسین بابا مرادی به بازیهای CALL OF DUTY و Battlefield اشاره کرد و اظهار داشت: اسلام هراسی و به ویژه ایران هراسی در این بازیها کاملاً مشهود است به گونهای که در برخی صحنههای بازی CALL OF DUTY نوشتههایی با زبان فارسی به چشم میخورد؛ اما در بازی Battlefield به طور مستقیم ایران هدف نیروهای آمریکایی است با این هدف که مانع از دستیابی ایران به سلاح اتمی شوند.
وی ابراز داشت: بعد دیگر اینگونه فیلمها و بازیها، ارائه مدل شیطانگرایی است به نحوی که قدرت برتر و غیرقابلانکار را شیطان میداند و نیروی مدافع آن را افرادی با تواناییها و قابلیتهای ویژه معرفی کرده و به بیننده، ناتوانی در مقابل شیطان را القا میکند در حال که خداوند بارها در قران فرموده که شیطان ضعیف است و حیله او بر شما نتیجهای نخواهد داشت.
همانگونه که همکاران ارجمند مستحضر می باشند ،سلسله نشستهای خانواده قرآنی ویژه همکاران ارجمند در شبهای ماه مبارک رمضان برگزار می گردد.
این طرح هر شب در مسجد دانشگاه واقع در بیمارستان قائم (عج) ساعت 21:30الی 23:30 برگزار میگردد. گفتنی است در حاشیه این برنامه ها کلاسهای ویژه و مفرحی برای فرزندان عزیز از پیش دبستانی تا راهنمایی در جنب مسجد برگزار میگردد.
لازم به ذکر است فایل صوتی کلیه برنامه ها در روز بعد از برنامه از سایت نهاد به آدرس:
nahad.mums.ac.ir قابل دریافت می باشد.