رییس مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: درصد میزان اهدای عضو بیماران مرگ مغزی در سال ۱۳۹۰ معادل ۴ درصد بود که این عدد در سال جاری و پس از گذشت یک دهه با افزایش ۵ برابری به ۲۰ درصد رسیده است.
دکتر مهین قربانصباغ در آئین اختتامیه پویش ایران دیار نفس، که در ایام هفته ملی اهدای عضو در بیمارستان قائم(عج) برگزار شد، خاطر نشان کرد: با رنجهای خانواده بیماران پیوندی و دردهای خانواده بیماران مرگ مغزی به طور کامل آشنا هستیم و اهدای قلب، کبد، کلیه، پانکراس، قرنیه و غیره یک صدقه جاریه است.
وی افزود: همه ما دیر یا زود از این دنیا میرویم، اما وقتی اعضای بدنمان نجاتبخش جان بیماران نیازمند به عضو است چه بهتر که آن را به همنوع خود اهدا کنیم تا از این طریق همچنان زنده باشیم.
رییس مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه با بیان اینکه موفقیتهای حاصله در این مرکز درمانی نتیجه یک تلاش جمعی بوده است، گفت: کاری که ما انجام میدهیم مرحله آخر یک زنجیره بزرگ است و در اینجا جا دارد که از ایثارگریهای خانوادههای اهداکننده و حمایتهای رئیس، معاون درمان و دیگر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر و تشکر نماییم.
دکتر قربانصباغ خاطرنشان کرد: درصد میزان اهدای عضو بیماران مرگ مغزی در سال ۱۳۹۰ معادل ۴ درصد بود که این عدد در سال ۱۴۰۰ و پس از گذشت یک دهه با افزایش ۵ برابری به ۲۰ درصد رسیده است، گرچه برای هیچکس آرزوی مرگ مغزی نداریم، اما اگر خدای نکرده عزیزی دچار این نوع مرگ شد بهتر است که از سوی خانوادهاش ایثارگری بهموقع درخصوص اهدای عضو صورت پذیرد تا اعضای بدن عزیز از دست رفتهشان همچنان زنده باشد و بتواند حیات را به دیگران هدیه کند و قطعاً دریافتکنندگان عضو همانند عضوی از خانواده اهداکننده هستند.