429.jpg - 9.94 kBرئیس تیم پیوندکبد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: آمار بقا پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک تا پنج سال پس از انجام پیوند، بالای 90 درصد است که این میزان برابر با کشورهای پیشرفته دنیاست.

دکتر محسن علی اکبریان، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه پیوند کبد از سال 92 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شود،که در سال نخست برای اولین بار 9 مورد پیوند کبد ثبت شد، خاطر نشان کرد: موفقیت های زیادی در حوزه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است  که از آن جمله می توان به 527 مورد پیوند کبد اشاره کرد.

رییس مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در سال گذشته 90 مورد پیوند کبد ثبت شده است که بیشترین آمار پیوند کبد در این سالها را به خود اختصاص داده است.

دکتر علی اکبریان با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون نیز 48 مورد پیوند کبد به ثبت رسیده است،که از این تعداد 47 مورد از نمونه مرگ مغزی و یک مورد از اهدا کننده زنده انجام شده است، گفت: در طی این سالها برای 8 بیمار در مشهد و 2 نفر اعزامی از شیراز ، عمل پیوند کبد به طور مجدد انجام شده است.  

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کمتر از 10 درصد بیماران پیوند کبد در یک سال فوت می کنند و میزان بقای پیوند کبد در بیماران پیوندی بالای 90 درصد است، گفت: بیماران سیروز کبدی در مدت کوتاهی فوت می کنند از همین رو این بیماران برخلاف بیماران کلیوی نمی توانند در صف انتظار بمانند به شکلی که حدود 450 بیمار نیازمند پیوند کبد در لیست انتظار فوت شده اند.

رئیس بیمارستان منتصریه مشهد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعد از شیراز و تهران رتبه سوم را در حوزه پیوند کبد به خود اختصاص داده است، بیان کرد: در حال حاضر 15 تا 20 بیمار در لیست انتظار پیوند کبد هستند و ماهیانه حدود 8 تا 10 پیوند کبد انجام می شود.

وی گفت: از سال 92 تاکنون 462 مورد کبد به شیراز ارسال شده است و سالانه 10 تا 15 کبد برای پیوند ه شیراز ارسال می شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image