پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی مراسمی در تالار ابن سینا مشهد به مناسبت هفته پژوهش تجلیل شدند.
به گزارش وب دا، در این مراسم 70 نفر از برترین های حوزه پژوهش شامل برگزیدگان پژوهشی، فناوری و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد تقدیر قرار گرفتند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد معيارهاي انتخاب برترين هاي پژوهشي را توليد علم، فناوري، پروژه هاي كاربردي، تدوين و تاليف كتاب، فعال بودن در حوزه فناوري، توليد محصول و فعال بودن در شركت هاي دانش بنيان عنوان كرد.
دکتر محسن تفقدی در ادامه با اشاره به مهم ترین اقدامات پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک سال اخیر اظهار داشت: تجهیز آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، تولید دارو و تجهیزات پزشکی، حمایت از دانشجویان برای دوره تحقیقاتی خارج از کشور و جذب محققان مقیم خارج کشور از مهمترین اقدامات انجام شده این دانشگاه به شمار می رود.
وی افزود: تعداد پژوهشهاي مصوب اين دانشگاه در سال جاري يك هزار و ۵۰۰ طرح مي باشد كه اعتبار برخي از آنها تامين شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در حالي كه ماههاي پاياني امسال را مي گذرانيم، فقط ۱۰ درصد بودجه پژوهشي اين دانشگاه در سال جاري پرداخت شده است.
دکتر محسن تفقدی افزود: بودجه پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد در سال جاري ۲۰۰ ميليارد ريال در نظر گرفته شده كه تاكنون ۲۰ ميليارد ريال آن پرداخت شده است و بخشي از اين بودجه از بودجه هاي عمومي و بخشي از درآمدهاي اختصاصي تامين مي شود.
وي با بيان اينكه مسئولان بايد نگاه سرمايه اي و راهبردي به حوزه پژوهش داشته باشند، گفت: در شرايط كنوني حوزه پژوهش مغفول مانده و به حاشيه رانده شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: سهم پژوهش در توليد ناخالص ملي كشور را حدود نيم درصد عنوان كرد و افزود: اين در حالي است كه طبق برنامه ريزي ها سهم پژوهش در توليد ناخالص ملي در افق ۱۴۰۴ بايد به چهار درصد و در برنامه پنجم به سه درصد افزايش يابد.