تولید محصولات فناورانه و افزایش همکاری با صنعت ،برنامه های مهم معاونت پژوهشی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه در رتبه بندی دانشگاه های برتر جهان از رتبه 770 به 570 صعود کرده است که در آینده نزدیک با قرار گرفتن پانصد دانشگاه برتر جهان از امتیازات برجسته ای برخوردار خواهد شد.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تفقدی در همایش تقدیر از برترین های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در تالار ابن سینا برگزار شد، با بیان اینکه ایران از نظر رشد تولید مقالات علمی موفق شده است 30 برابر میزان جهانی ارتقاء پیدا کند اظهار داشت: این در حالی است که جهان در بین سال های 2000 تا 2016 تنها رشدی دو برابری داشته است.

وی ادامه داد: از نظر گزارش های اسکوپوس و ای اس ای، ایران بهترین جایگاه را با رتبه 16 در جهان دارا می باشد که این امر نشان دهنده ارتقاء کیفیت و کمیت تولیدات علمی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، به شاخص های  کیفی و تولید مقالات یک درصد برتر جهان اشاره کرد و گفت: در بازه زمانی 2012 تا 2014 استنادات علمی بسیار خوبی به مقالات تولیدی یک درصد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است و مقالات پژوهشگران این دانشگاه در مجلات با کیفیت برتر به چاپ رسیده است.

دکتر تفقدی خاطر نشان کرد: در مقایسه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جای کار بسیار زیادی دارد اما از نظر جایگاه در 25 درصد مقالات اول جهان سهم خوبی را به خود اختصاص داده است.

وی رتبه علم دندانپزشکی ایران در جهان را دوم، علم بهداشت و پزشکی سوم و داروسازی را اول دانست و گفت: پیشرفت های علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایگاه ما را به پانصد و هفتادمین دانشگاه برتر جهان ارتقاء داده است و این در حالی است که بر اساس آخرین رتبه بندی وزارت بهداشت در تولید علم مشهد جایگاه سوم را در کشور دارا می باشد.

وی به شاخص اچ ایندکس اشاره کرد و گفت: از نظر این شاخص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد چهار می باشد و در شاخص تعداد مقالات 25 درصد جهان پس از تهران و شهید بهشتی در جایگاه سوم قرار داریم.

دکتر تفقدی میزان استنادات به مقالات دانشگاه علوم پزشکی مشهد بین سال های 2012 تا 2016 را موجب ارتقاء این دانشگاه به جایگاه سوم دانست و گفت: این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد رتبه نخست را در کشور به لحاظ شاخص های همکاری های بین المللی دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به رتبه بندی سایماکو اشاره کرد: دانشگاه در این رتبه بندی در سال 2017 رتبه چهارم را کسب کرده است و به لحاظ تعداد مقالات یک درصد برتر بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه دوم را دارا می باشد.

وی از جذب بیش از 15 میلیارد ریال اعتبار از طریق طرح های نیماد خبر داد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه سوم در میان کمیته های تحقیقات دانشجویی در کشور قرار دارد و موفق به ثبت 13  مورد اختراع و بازار رساندن 24 محصول در شرکت های تحت پوشش مرکز رشد شده است.

وی در پایان مهمترین نیاز پژوهش و فناوری دانشگاه را جذب هیات علمی توانا دانست و گفت: هیچگاه نمی توان به اجبار عضو هیات علمی را به پژوهش وادار کرد و از این نظر باید در هنگام ورود مراقب جذب اعضای هیات علمی توانمند در زمینه پژوهش باشیم.

در پایان این همایش از یکصد نفر از برگزیدگان پژوهشی در گروه های اعضای هیات علمی، دانشجویان، مراکز تحقیقاتی، مجلات علمی و همایش های علمی برتر، کتب چاپ شده برتر، برگزیدگان جشنواره رازی تقدیر به عمل آمد.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image