مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: دانشگاه فردوسی مشهد در قالب تفاهم نامهای با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مدت پنج سال کارکنان خود را در طرح پایش سلامت کارکنان شرکت میدهد.
دکتر سعید اسلامی در گفتوگو با وب دا؛ در خصوص تفاهم نامه منعقد شده میان دانشگاه های علوم پزشکی و فردوسی مشهد، گفت: بر اساس تفاهم نامه صورت گرفته پایش سلامت کارکنان به دانشگاه فردوسی مشهد نیز تسری پیدا میکند و کارکنان این دانشگاه نیز میتوانند در این طرح شرکت داشته باشند.
وی ادامه داد: بر این اساس در تفاهم نامهای میان روسای دانشگاه های علوم پزشکی و فردوسی مشهد بنا شد این کار به صورت مشترک برای سه هزار و 500 کارمند دانشگاه فردوسی در دو مرحله انجام شود.
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: در مرحله نخست دو هزار نفر از کارمندان رسمی و پیمانی این دانشگاه به صورت متوسط روزی 10 نفر و با اولویت افراد بالای 50 سال میتوانند در طرح پایش شرکت کنند و در ادامه در مدت پنج سال طرح پایش کارکنان این دانشگاه به صورت کامل اجرایی میشود.
دکتر اسلامی، بیان داشت: هزینههای مصرفی این طرح برای کارکنان دانشگاه فردوسی محسوب؛ اما با توجه به تعاملات زیادی که دو دانشگاه در سطح پردیس با یکدیگر دارند جزء فنی و دیگر کارها به عنوان تخفیف در نظر گرفته میشود.
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: شرکت در این طرح علاوه بر پیشگیری به ما کمک میکند از یافته های این مطالعه که ممکن است تا 15 سال به طول انجامد استفاده پژوهشی داشته باشیم.
دکتر اسلامی این طرح را قابل الگوبرداری در کشور به جهت استانداردهای بالای اجرای آن دانست و گفت: سطح بالایی از خدمات در حال ارائه همراه با ادب و رفتار پرسنل اجرایی این طرح؛ کمک میکند تا دیگر دانشگاهها و سازمانها نیز در این طرح شرکت کنند آن چنان که اکنون 100 نفر از مدیران شهرداری مشهد نیز در فرایند پایش سلامت دانشگاه حضور دارند.
فرآیند پایش سلامت، شامل سونوگرافی تیروئید، سونوگرافی شکم و لگن، تست تعیین سن عروق مرکزی (پالس ویو ویلوسیمتری)، تنسنجی (آنتروپومتری)، معاینه دندانپزشکی، معاینه ارتوپدی، نوار قلب (الکتروکاردیوگرافی)، اسپیرومتری، آزمایش خون و ادرار، پرسشگریهای عمومی، پزشکی و تغذیه است.
"مرکز مطالعات همگروهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد( کوهورت) " با هدف ایجاد بستر سختافزاری موردنیاز برای اجرای طرحهای تحقیقاتی اعضای هیاتعلمی دانشگاه، از مهرماه سال ۱۳۹۶ با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد تومان در زیر بنایی به مساحت ۳۶۰ متر مربع واقع در طبقه منهای یک؛ بخش اورولوژی بیمارستان امام رضا (ع) آغاز به کار کرده و هم اکنون با ۱۶ فضای مجزا جهت انجام تستها، معاینات و پرسشگریها فعال است.