معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به حضور شرکت های دانش بنیان در پژوهشکده بوعلی اظهار کرد: در حال حاضر این پژوهشکده به سایت فناوری دانشگاه تبدیل شده است و در صورت گسترش فضاهای مورد نیاز می توان تولید محصولات فناور را بیش از پیش افزایش داد.
به گزارش وب دا، دکتر محسن تفقدی در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در پژوهشکده بوعلی برگزار شد با بیان اینکه در حال حاضر دو مرکز رشد فرآورده های دارویی و فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است خاطر نشان کرد: در حال حاضر شرکت های دانش بنیان و فناور زیر پوشش این دو مرکز در حال فعالیت هستند و محصولات متعددی را در حوزه دارو، محصولات بهداشتی و آرایشی و تجهیزات پزشکی در این شرکت ها تولید می شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اعضای هیات علمی و محققان متقاضی متعددی به منظور فعالیت در پژوهشکده بوعلی در قالب شرکت های فناور وجود دارد اما به دلیل کمبود فضای فیزیکی نمی توان به نیاز آن ها به شکل مطلوب پاسخ گفت خاطر نشان کرد: به منظور گسترش زیر ساخت های پژوهش، ساخت پژوهشگاه در پردیس دانشگاه ارائه شده است که در صورت اجرای آن و انتقال مراکز تحقیقاتی به مجاورت دانشکده ها، می توان زمینه فعالیت شرکت های فناور و دانش بنیان را گسترش داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در صورت تحقق اهداف و برنامه ها می توان پژوهشکده بوعلی را به یک سایت شبه پارک فناوری تبدیل کرد و جایگاه دانشگاه را بیش از پیش در این زمینه ارتقاء داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر حمایت از تولید محصولات دارویی و تجهیزات پزشکی تولید شده در شرکت های دانش بنیان و فناور اظهار کرد: باید با ایجاد هماهنگی و همکاری تمام بخش ها می توان با حمایت از محصولات تولید شده در شرکت ها، ضمن حمایت از پژوهشگران و فناوران، در کاهش هزینه ها نیز اثر گذار بود.
دکتر محسن تفقدی در ادامه از ایجاد کانون احیاء تجهیزات درمانی در دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: بر اساس این برنامه، با بکارگیری جوانان دانش آموخته مهندسی پزشکی ، ضمن کارآفرینی، نسبت به باز راه اندازی دستگاه ها و تجهیزات پزشکی اقدام می شود.
در ادامه این نشست اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدیدی از بخش های مختلف پژوهشکده بوعلی داشتند.