رییس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در یک سال اخیر 180 مقاله توسط اعضای این مرکز تدوین و در پایگاه های بین المللی نمایه شده است.

دکتر محمد رمضانی در گفتگو با خبرنگار وب دا  خاطر نشان کرد: در سال گذشته این مرکز تعداد 180 مقاله تحقیقاتی در نمایه های بین المللی منتشر کرده است که از این میان  155 مقاله دارای نمایهISI   و21 مقاله نمایه PUBMED و چهار مقاله نیز نمایهSCOPUS  دارند.

دکتر رمضانی با بیان اینکه شاخص H-Index مرکز 48 می باشد  و میزان 13.5 درصد از تولید مقالات کل دانشگاه در سال گذشته متعلق به این مرکز بوده است، اظهار کرد: تعداد طرح های تحقیقاتی در سال گذشته 26 طرح تصویب شده که 20 طرح نیز در دست اجرا بوده است و در بین سالهای 95 و 96 تعداد هشت مورد ثبت اختراع در زمینه دانش فنی تهیه آپتاسنسورها و تهیه سیستمهای دارورسانی نوین بوده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به کسب جایگاه برترین مرکز تحقیقات کشور طی سه سال پس از افتتاح اشاره داشت و افزود: این مرکز تحقیقات در سال ۷۴ توانست دارای بودجه مستقل از سوی وزارت بهداشت و در سال ۸۲ در جشنواره رازی به عنوان مرکز تحقیقات برتر کشور شناخته شود.

دکتر رمضانی گفت: مرکز تحقیقات علوم دارویی در سال ۱۳۸۳ از سوی وزارت بهداشت در میان مراکز هم رده خود  به کسب مقام اول دست پیدا کرد و در ماه های انتهایی سال ۹۵رتبه سوم کشوری را در میان مراکز دارای بودجه مستقل کسب کرد؛ این در حالی است که بودجه این مرکز با مراکز هم رده خود به هیچ عنوان قابل قیاس نیست.

رییس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: در حال حاضر این مرکز با ۱۷ عضو هیات علمی، آموزشی و پژوهشی در حال فعالیت است و به جز بحث فناوری،بر تربیت نیروی انسانی رشته های Phd، فوق لیسانس و دکترای عمومی داروسازی متمرکز می باشد.

استاد تمام دانشگله علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: حدود ۳۲ دستیار تخصصی Phd در این مرکز با ما همکاری داشته و قسمت اعظم این افراد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال فعالیت می باشند. این در حالی است که تعداد بسیاری از همکاران از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شیراز نیز با این مرکز تحقیقات همکاری دارند.

رییس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: اولویتهای تحقیقاتی مرکز شامل تحقیقات فارماکولوژیک بر روی داروها، تهیه سیستمهای نوین دارورسانی و ژن رسانی، انجام کارآزمایی های بالینی جهت آزمایش فرمولاسیونهای جدید دارویی، طراحی و ساخت بیوسنسورهای مبتنی بر آپتامر و استفاده از تکنولوژی مولکولار ایمپرینتینگ در جداسازی و دارو درمانی است.

دکتر رمضانی مرکز تحقیقات علوم دارویی را دارای پنج بخش فعال دانست و یادآور شد: بخش سم شناسی و تراتولوژی در نگاه کلی سمیت ترکیبات گیاهی را مشخص و سمیت بر جنین را به صورت اختصاصی تر بررسی می کند؛ این بخش دارای یک آزمایشگاه جهت انجام امور آزمایشگاهی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطر نشان کرد: در بخش آنالیز؛ روش ها و دستگاه های آنالیز قرار دارد؛ که تحقیقات و طرح های پژوهشی مرتبط با آنالیز داروها در این بخش بررسی، میزانشان در خون و ادرار در نمونه های بیولوژی بررسی و مشخص می شود.

دکتر رمضانی تاکید کرد: بخش سوم فارموکودینامی است؛ که بیشترین کارش تحقیق در خصوص اثرات گیاهان دارویی و داروهای گیاهی بر درمان انسان است.

رییس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این بخش در خصوص زعفران که یکی از زمینه های مهم فعالیت است، تحقیقات گسترده ای انجام و مقالات بسیاری ارائه شده است؛ که در این خصوص در جهان نیز شناخته شده هستیم.

وی افزود: بخش نانومدیسن یا نانو پزشکی که کاربرد نانوتکنولوژی در پزشکی را دنبال می کند در تلاش است؛ تا فرآورده هایی را که در مقیاس نانو، سنتز می شوند و ترکیبات جدیدی را که سمیت کمتری دارند شناسایی کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در بخش تکنولوژی پلیمر نیز به ساخت پلیمر هایی مشغول می باشیم؛ که در داخل آن ها می شود موادی را بارگیری و قرار داد تا این مواد در بدن به شکل بهتری در اختیار بیمار قرار گیرد.

رییس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: در تمامی این بخش ها دانشجویان Phd، فوق لیسانس و داروسازی عمومی مشغول به فعالیت می باشند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image