رییس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین 155 مقاله و انتشار در پایگاه های معتبر بین المللی را از جمله اقدامات این مرکز در سال های اخیر برشمرد و اظهار کرد: در حال حاضر به همت پژوهشگران و اعضای این مرکز 38 طرح مصوب نیز در این مرکز در حال اجراست.
دکتر سید رسول زکوی در گفتگو با وب دا، استفاده از روشهای تشخیصی و درمانی پزشکی هسته ای با هدف ارتقا سلامت جامعه را از مهمترین اهداف این مرکز عنوان و خاطر نشان کرد: در این راستا علاوه بر مشارکت با گروه های مختلف بالینی و پایه دانشگاه، با دیگر مراکز ملی و بین المللی نیز همکاری می شود.
عضو هیات علمی گروه پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرای طرح مشترک با سازمان انرژی اتمی در راستای درمان بیماران مبتلا به سرطان پروستات همراه با متاستاز به دیگر ارگان های بدن اظهار کرد: در این روش با استفاده از داروی لوتیشیوم برای نخستین بار در کشور نسبت به درمان بیماران اقدام می شود.
دکتر زکوی با تاکید بر اینکه زمان ارجاع بیماران در استفاده از این دارو بسیار مهم است خاطر نشان کرد: کاربرد این دارو در درمان تومورهای نورواندکرین زمانی است که متاستاز گسترده داده باشد و به دیگر راهکارهای درمانی مقاوم شده است.
رییس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این دارو از آبان سال ۹۵ برای نخستین بار در خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفت اظهار کرد: تا کنون ۴۲ بیمار با استفاده از این دارو تحت درمان قرار گرفته اند و مقالات متعددی نیز از نتایج اثر بخش آن در مجلات داخلی و خارجی منتشر شده است.
دکتر زکوی خاطر نشان کرد: نتایج این دارو موجب افزایش طول عمر بیماران، افزایش کیفیت زندگی و در بسیاری از بیماران پسرفت بیماری شده است.
تلاش برای انجام پژوهش های بنیادی، اپیدمیولوژیك و بالینی از اهداف مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای
رییس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد توسعه پژوهش های بنیادی، اپیدمیولوژیك و بالینی در راستای اصلاح نظام ارائه خدمات تشخیصی و درمانی در کشور را از مهمترین اهداف این مرکز برشمرد و اظهار کرد: تلاش می شود با اجرای طرح های کاربردی ضمن تامین نیازهای جامعه، نسبت به ایجاد بانک اطلاعاتی شامل جمع آوری، تنظیم و طبقه بندی مدارک بیماران اقدام شود.
دکتر زکوی ،توسعه و بكارگیری دانش در زمینه پزشکی هسته ای، افزایش مشارکت ایران در تولید علم پزشکی هسته ای، آموزش نیروی انسانی محقق در زمینه پزشکی هسته ای، ترغیب، تشویق و همكاری با محققین رشته های مختلف، كوشش در جلب توجه و همكاری مراكز تحقیقاتی و اجرایی مربوطه در داخل كشور، همكاری علمی با مراكز تحقیقاتی و آموزشی سایر كشور ها و سازمان های بین المللی، توسعه و بكارگیری دانش بشری در زمینه پزشکی هسته ای و جذب کمک های مردمی برای تحقیقات پزشکی هسته ای را از دیگر اهداف این مرکز برشمرد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه پزشکی هسته ای رشته ای است که با استفاده از رادیواکتیو بیماری را تشخیص و برخی از بیماریها را درمان می کند خاطر نشان کرد : شناسایی و تشخیص گرفتگی کرونر در قلب، شناسایی دست اندازی سرطان ها به استخوانها، انسداد در سیستم های ادراری و کلیه ، درمان پرکاری و سرطان تیروئید از جمله حوزه های فعالیتی پزشکی هسته ای به شمار می رود .
انتشار مجله آسیا اقیانوسیه پزشکی هسته ای و بیولوژی در مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای
رییس مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، انتشار مجله پزشکی هسته ای آسیا و اقیانوسیه در این مرکز را از دیگر اقدامات این مرکز برشمرد و اظهار کرد: این مجله با همراهی متخصصانی از کشورهای استرالیا، ژاپن، فیلیپین و کویت به عنوان اعضای هیات تحریریه در دانشگاه به چاپ می رسد و بر اساس ارزشیابی سال گذشته موفق به کسب رتبه برتر در دانشگاه شده است.
دکتر زکوی خاطر نشان کرد: این مجله از نخستین شماره تا کنون در PubMed Central نیز ایندکس شده است .
دکتر زکوی، مرکز تحقیقاتی پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد را یکی از بهترین مراکز تحقیقاتی کلینیکی این دانشگاه معرفی کرد و یادآور شد: تا کنون این مرکز دو بار به عنوان مرکز تحقیقات برتر و برترین گروه تحقیقاتی بالینی از سوی دانشگاه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفته است.