برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی در بخش های مختلف در مراسمی با حضور معاون اول رییس جمهور، سرپرست وزارت بهداشت و معاون علمی و فناوری رییس جمهور مورد تقدیر قرار گرفتند.
به گزارش وب دا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری با کسب 5 عنوان در بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی موفق به کسب 5 عنوان شامل کسب رتبه سوم در حوزه فناوری سلامت، رتبه برگزیده در گروه محققین جوان، رتبه دوم در گروه محققین علوم پایه پزشکی، رتبه سوم در گروه محققین ابداعات ، اختراعات و نوآوری و رتبه نخست مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه در میان بین مراکز تحقیقات بیومدیکال شد.
بر این اساس در مراسمی که با حضور معاون اول رییس جمهور، سرپرست وزارت بهداشت و معاون علمی و فناوری رییس جمهور برگزار شد از دکتر محمد رضا دارابی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر فرزین هادی زاده رییس مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی دانشگاه ، دکتر محمود رضا جعفری استاد دانشکده داروسازی دانشگاه، دکتر محمد رمضانی استاد دانشکده داروسازی و دکتر سید مهدی حسنیان مهر عضو هیات علمی دانشگاه تجلیل شد.
سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم اظهار کرد: به عنوان یک کهنه سرباز نظام سلامت و فردی که در سازمان برنامه و بودجه مسئولیت اداره مسائل بودجه ای کشور به خصوص در بخش سلامت را برعهده داشت، همواره بر خود می بالیدم که حوزه تحقیقات و فناوری سلامت با وجود سهم اندک از اعتبارات کشور، موفقیت های بسیار ارزنده ای در نظام سلامت کسب کرده است، این موفقیت نیز به برکت حضور نیروی انسانی توانمند، دانشمند و برجسته علمی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و مراکز تحقیقاتی کشور میسر شده است.
دکتر نمکی افزود: امروزه در ادبیات توسعه، انسان را ابزار توسعه نمی دانند، بلکه انسان توسعه یافته را هدف غایی توسعه قلمداد می کنند و نقش نیروی انسانی در توسعه ملی نقش بسیار چشمگیری است که خوشبختانه این موضوع در حوزه تحقیقات و فناوری سلامت هویدا است؛ این در شرایطی است که منابع اندکی در اختیار این حوزه بوده لذا با توجه به منابع اندک، کارهای بزرگ را در شرایط بحرانی انجام دادن، ستودنی است.
سرپرست وزارت بهداشت با اشاره به پیشرفت هایی که در حوزه پژوهش و توسعه آموزش پزشکی در کشور به وجود آمده است، تصریح کرد: درحال حاضر در کشور، از تمامی رشته های تخصصی پزشکی بی نیاز هستیم و فرهیختگان و دانشمندان ما در مرزهای دانش در حرکت هستند. اما نباید از راه هایی که هنوز نرفته ایم، غافل شویم. روزی در کشور، کودکان را علیه شش بیماری واگیردار واکسینه می کردیم، اما امروز با مسائل جدی تری دست به گریبانیم، چراکه معضلاتی همچون، افزایش بیماری های غیرواگیر، سرطان ها، حوادث ترافیکی و بهداشت روان پریشان، حوزه سلامت را گرفتار کرده است و این در حالی است که وزارت بهداشت در کاهش این معضلات، کمترین سهم را داشته و این موضوع مشارکت بین بخشی عظیمی را می طلبد.